Novosti

Poznata lica u novom spotu, mladog zagrebačkog repera Pendreka!

Objavljeno:

Poznata lica u novom spotu, mladog zagrebačkog repera Pendreka!

U sklopu projekta Kickass – Zbirka zadataka, mladi zagrebački reper, voditelj, organizator i hip hop aktivist – Pendrek, u svom novu spotu za singl „Halo“, okupio je brojne nagrađivane glumce i redatelje, među kojima svakako treba spomenuti Marinu Redžepović – zvijezdu, hvaljenog hrvatskog filma „Zbornica“ te poznatog splitskog glumca Roka Sikavicu.

Ovaj zanimljiv i neobičan video broj, sniman je s minimalnim sredstvima, ali s velikim uplivom kreativnog tima koji se tokom jednog sunčanog vikenda u ožujku jako zabavio radeći ovaj spot. Autorska ekipa zadužena za video spot se primarno sastoji od redatelja Andrije Tomića i direktora fotografije Tina Ostrošića te montažera Sandra Barabe. Svi oni imaju višegodišnje iskustvo rada na raznim filmskim i komercijalnim projektima.„Spot je, shodno tekstu, kao i većina hrvatskih audio vizualnih “izleta” baziran na našoj svakodnevici. Te svakodnevice se dotičemo tako da smo svi mi barem jednom u životu bili “prevareni”. Prevare se često razlikuju - nekada su one ekonomske, često političke, a najbolnije su nam upravo one osobne. U ovom spotu mi detaljno razlažemo kulturu tih prevara, ali u njih zavirujemo iz jednog sasvim novog kuta – iz kuta prevaranta. Spomenutog prevaranta u  ovom spotu tumačim upravo ja. Moj glumački izričaj i izgled su uvelike definirale neke, dobro nam poznate, pop kulturne reference na lika Jonah Hilla iz „Vuka s Wall Street“ ili Delboya iz „Mućki“! –
izjavio je Pendrek.

„Halo“ je još jedan singl s producentskog albuma "Zbirka zadataka" u sklopu projekta Kickass koji je odlučio okupiti poznate i one manje poznate hip-hop izvođače kao što su Stole, Nered, Ropez, Scriptor, KC Da Rookee, Dominus i mnogi drugi. Cijeli album je producirao i mixao Kickass, a masterirao Mislav 'Sirko' Sirovina u 136 Records Studiju.

Cijeli album „Zbirka zadataka“  bit će dostupan na ljeto.

Pjesmu „Halo“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/halo


Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »