Novosti

Stigla je REVOLUCIJA, Lidije Bačić Lille!

Objavljeno:

Stigla je REVOLUCIJA, Lidije Bačić Lille!

Dugo očekivani i najavljivani dvostruki album Lidije Bačić Lille konačno je vani! Album REVOLUCIJA donosi ukupno 17 pjesama na dva CD-a.

Veliki hit singl „Vino rumeno“, „Neka ljubav nova“, „Tek je počelo“, aktualni singl „Radi Radi Radi“ i još neobjavljene pjesme „Zalazimo ko sunce“,  „Tip top“ i „Trezori“ koja je najavljena kao nadolazeći singl. Na albumu se nalazi i obrada “Lijepe naše” koju je Lille objavila u vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu.

"Album "Revolucija" je definitivno moj najbolji potez u karijeri. To je priča koju smo gradili moj producent Fayo i ja. Različitim stilom pjesama koje pokazuju sav moj dijapazon, zaintrigirat ćemo radijske urednike i publiku. Na njemu smo radili posljednjih 7 mjeseci s autorskom ekipom Branimir Mihaljević, Denis Dumančić, Luka Kovačić, Raay, Boris Đurđević, Miki Solus, Suvy, ...Album predstavlja moju najbolju i najdražu namjeru dosad, vokalnu igru kroz različite pjesme i glazbenu komunikaciju sjajnih autora. Hvala svima koji su radili na njemu i svim radijima koji će sudjelovati." - rekla je Lille uoči izlaska novog albuma.

„Dugo smo radili ovaj album, svaka pjesma je rađena s posebnom energijom i s puno ljubavi. Vjerujem da će to publika osjetiti i vraćati se ovome izdanju kroz buduće vrijeme jer je ovo hrvatski pop album u punom sjaju. Puno je tu hitova i pjesama koje će se tek čuti. Radujem se što je napokon Revolucija krenula u svoj glazbeni život.“ – izjavio je Lidijin manager i producent Fayo.

 

U pripremi je i dvostruka ploča „Revolucija“ koja bi se uskoro trebala naći u prodaji.

Cijeli album Revolucija, slušajte i na streaming servisima

https://backl.ink/143156279

Popis pjesama:

CD 1

 1. Radi Radi Radi
 2. Trezori
 3. Bježimo iz grada
 4. Zalazimo ko sunce
 5. Satra
 6. Ne daj me
 7. Rome i Julia feat. Joy
 8. Tip Top
 9. Lubenica feat. Miki Solus

 

CD 2

1.Neka ljubav nova

 1. Vino rumeno feat.Vigor
 2. Tek je počelo
 3. Kad mi dođeš feat. Alen Vitasović
 4. Muške suze
 5. Šok
 6. Jedan je noć
 7. Lijepa naša

 

 

 

Vezani sadržaji

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »