Novosti

Slavko Remenarić u glazbenom projektu „Million“, na novom singlu ugostio Sašu Antića!

Objavljeno:

Slavko Remenarić u glazbenom projektu „Million“, na novom singlu ugostio Sašu Antića!

“Dva lika u predstavi o jednoj vezi . Ona je diva, prelazi iz uloge u ulogu, a on je samo statist koji te igrice ne razumije..”

Nakon zapaženog prvog singla “Nisam dobar”, tekstopisac, kompozitor i gitarist Slavko Remenarić, suosnivač legendarne grupe Boa, predstavlja novi singl pod nazivom “Statist”.

“Pjesma govori o dva lika u predstavi o jednoj vezi. Ona je diva, prelazi iz uloge u ulogu, a on je samo statist, koji te njezine igrice ne razumije. On više ne želi biti na toj pozornici. U jednom trenu misteriozno nestaje usred predstave, ostavljajući je samu na sceni.” o pjesmi nam govori Remenarić.

“Pjesma je napisana prošle jeseni i bila je predviđena da bude prvi singl mog novog projekta Million, ali sam u zadnji čas odlučio prednost dati pjesmi “Nisam dobar”. Osnove su postavljene u mom kućnom studiju. Tijekom rada na melodijskoj liniji Ernest je spontano počeo repati. Isprva to nisam mislio zadržati u pjesmi, ali producent Dus je taj rap doživio kao logičan i prirodan dio pjesme pa smo ga odlučili zadržati, s tim da ga izvede “pravi” raper.”

Izbor je pao na Alejuandra Buendiju, alter ego Saše Antića člana splitskih TBF.

“Njegov stil i stihovi za mene su vrh domaće hip hop scene pa je Alejuandro idealan izbor. Pjesma mu se svidjela od prve i nije bilo problema da se uključi u izvedbu svojim tekstom.”- izjavio je Slavko.

U realizaciji novog singla sudjelovao je isti provjereni tim - Slavko Remenarić kao autor glazbe i teksta (rap dio teksta Saša Antić), koaranžer i gitarista, pjevač Ernest Ivković  i producent Zvonimir Dusper Dus u čijem studiju je pjesma snimljena.

Remenarić i novim singlom govori o čestim situacijama u muško-ženskim odnosima, o razlikama u načinu komunikacije i razlikama u muškoj i ženskoj prirodi.

Pjesmu prati odličan video spot, također u realizaciji provjerene ekipe koja je radila i video za “Nisam dobar”. Filip i Slađana Gržinčić zajednički su osmislili scenarij, a Filip je odradio i redateljski posao. Spot je sniman u Rijeci, u njihovom studiju, a Alejuandro Buendija je svoj dio snimio u Splitu. U spotu se pojavljuju i plesači Vanja Boškovski i Martina Miliša.

Pjesmu „Statist“ slušajte i na streaming servisima:
https://backl.ink/142543047Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »