Novosti

Menartovi izvođači na ovogodišnjem CMC festivalu! Lidija Bačić Lille predstavila aktualni studijski album „Flashback“!

Objavljeno:

Menartovi izvođači na ovogodišnjem CMC festivalu! Lidija Bačić Lille predstavila aktualni studijski album „Flashback“!

I ove godine u Vodicama, tradicionalno je održan CMC festival koji je ugostio brojne glazbene zvijezde, ne samo iz Hrvatske, već iz cijele regije. Među njima bila je i Lidija Bačić Lille koja je u petak 10.06. prije početka samog festivala, na medijskoj konferenciji u hotelu Scala, predstavila svoj aktualni studijski album „Flashback“ (Fayo music / Menart)! O albumu je, osim Lille, govorio i njezin menadžer i autor svih pjesama, Fayo.

Sljedeći dan, u subotu 11.06., na glavnoj pozornici festivala, nastupala su čak tri Menartova izvođača.

Lille je prvo publiku rasplesala pravom ljetnom poslasticom, pjesmom „Mucho loco“, a nakon toga je predstavila power pop baladu „Sjaj“ koju je izvela u duetu s Fatmirom Sulejmanijem.

Žanamari je otpjevala svoju pjesmu „Dugo“ nastupivši s curama iz plesnog kluba Dance Crew United iz Splita.

„Ovogodišnji CMC Festival mi je bio baš poseban jer sam prvi put došla na njega sa svojm curama - plesnim klubom Dance Crew United iz Splita. Dva mjeseca smo pripremale koreografiju, ali nekako ležerno i s guštom, a tako i je protekao i sam nastup. Osjećala sam se ko J.Lo, i jako sam sretna što smo od pustih obaveza to ipak uspjele sve skupa pripremiti i uvježbati jer su neke od nas majke, neke tek polažu ispite, ali zajedno imamo takvu sinergiju i snagu da je to nevjerojatno. Ljudi su zavoljeli pjesmu i spot “Dugo” još i prije samog festivala i imam osjećaj da su skupa sa mnom nekako uzbudjeno dočekali i ovaj festivalski nastup.“ –rekla je Žanamari.

Po prvi puta na pozornicu CMC festivala, stala je Maja Bajamić koju je voditelj Dalibor Petko najavio kao ženu s bezbroj talenata! Maja je atmosferu zapalila svojim aktualnim singlom „Tranquila“.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »