Novosti

Marina Tomašević nježno prijeti svojoj ljubavi u novoj pjesmi „Noćas te ostavljam“!

Objavljeno:

Marina Tomašević nježno prijeti svojoj ljubavi u novoj pjesmi „Noćas te ostavljam“!

Marina Tomašević, po mnogima jedna od naših najboljih pjevačica sa dugogodišnjim glazbeno zabavljačkim iskustvom, te nadarena i priznata slikarica, ne miruje i sve je prisutnija u glazbenom svijetu. I nakon puno godina ona ne odustaje, jer kako i sama kaže, to je sve jako zabavlja i dok ima svoju publiku ide dalje.

 „Noćas te ostavljam“ je vrlo emotivna i lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaka žena, ali i svaki muškarac. Pjesma koja na prvu pogađa u emocije, a interesantna je činjenica da je i ova pjesma za nju skladana prije više od 20 godina, kao i prethodna „Ja ne mogu više bez tebe“. Pjesmu „Noćas te ostavljam“ potpisuje dokazani autorski tandem, autor glazbe Amir Kazić Leo i sjajan tekstopisac Fayo.

„Na prvo slušanje zaljubila  sam se u pjesmu, ali u to vrijeme kada je pjesma napravljena, nisam imala osjećaj da je pravo vrijeme da je objavim. Čekala sam i čekala pravi trenutak i mislim da je to baš sada. Ono što me posebno veseli u ovoj pjesmi je aranžman kojeg je kreirao Marko Vicković Vicko koji je pjesmi dao novo ruho modernim i vrlo senzibilnim aranžmanom. Jako sam ponosna na cijeli autorski tim. Prije samog puštanja pjesme u javnosti, napravila sam mali eksperiment puštajući pjesmu nekim ljudima koji su različitih godišta i različitih glazbenih ukusa i ono što me posebno veseli je to da se baš svakom svidjela na prvu, što nije uobičajeno. Obožavam ovu pjesmu i znala sam da ću je kad-tad snimiti, barem za svoj gušt. Jako sam zahvalna prije svega diskografskoj kući Menart s kojom odlično surađujem te cijelom autorskom timu ove pjesme i veselim se svakoj novoj suradnji.“ – rekla nam je Marina.

Marina je prepoznatljiva po svom mediteranskom prizvuku, međutim ovog puta je napravila odmak jer kako i sama kaže - glazba ne smije imati granice, glazba nas mora spajati, a ne stavljati u neke okvire.

Spot za pjesmu „Noćas te ostavljam“, Marina je prepustila u ruke Ivani Maslać s kojom je surađivala.

 „Kako je pjesma vrlo emotivna, smatrala sam da ju žena može najbolje osjetiti zato sam se ponovo dala u Ivanine ruke. Spot je napravljen minimalistički na moju želju i jako sam zadovoljna krajnjim rezultatom.  Osobno, kao i uvijek, nemam nikakva specifična očekivanja, želim živjeti u miru i ljepoti života, prepuštam se energiji samog izvora, kako god to netko shvatio. I dalje šaljem sve iz svog srca u srca publike, zbog kojih pjesme i postoje“, rekla je Marina.

Pjesmu „Noćas te ostavljam“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/nocas-te-ostavljam

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »