Novosti

Inkognito poslušajte novi singl Roberta Čavlovića!

Objavljeno:

Inkognito poslušajte novi singl Roberta Čavlovića!

Nakon prvog singla “Oči Boji Nebom” Robert Čavlović predstavlja drugi samostalni singl i video spot za pjesmu “Inkognito”.

“Pjesma govori o neuzvračenoj ljubavi, i prikazuje problematiku nekompatibilnog ljubavnog para. U ovoj priči pouka koju sam htio prikazati je da nitko nije savršen, i da ljubavni dijalog ne može proći bez kompromisa” – rekao nam je Robert.

Spot je sniman u zagrebačkom parku Tuškanac i okolnim ulicama, a za video je bio zadužen Matijas Knežević.

Glazbu i tekst za pjesmu “Inkognito” potpisuje sam Robert Čavlović dok je za aranžman i produkciju bio odgovoran Domagoj Perišić.

Robert je solo izvođač, glazbom se bavi od malih nogu te planira i tako nastaviti. Također sprema svoj prvi album na čijim pjesmama intenzivno radi te većinu svojeg vremena provodi u studiju.

Robert Čavlović, od malih je nogu pokazivao ljubav prema glazbi. Svoje putovanje kroz svijet glazbe započeo je u nižoj i srednjoj glazbenoj školi a maturirao je kao violončelist. Samoinicijativno počinje svirati gitaru, pjevati i komponirati pjesme dok je ljubav prema pop glazbi razvio i kreiranjem banda s kojim je stekao iskustvo u live nastupima i želju za interakcijom s publikom. Samostalno nastavlja održavati solo koncerte i fokusira se na solo karijeru uz redovne nastupe u Zagrebu i duž Jadrana.

Pjesmu Inkognito slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/en/album/98300572

 Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »