Novosti

Novi album Repera iz sobe! Koncerta promocija u SAXu!

Objavljeno:

Novi album Repera iz sobe! Koncerta promocija u SAXu!

Album “Unutra” drugi je studijski album Repera iz sobe i njegovog benda. Nakon prvijenca “Vanka”, lepršavih nota i ritmova u kombinaciji s dalmatinskim rapom, slijedi album s kojim autor više zadire u introspekciju i egzistencijalna pitanja uz naravno standardno prisutan društveni komentar. Novi album „Unutra“ imate priliku čuti uživo već u srijedu 22.11. u zagrebačkom klubu SAX, a ulaz je besplatan!

cover albuma „Unutra“a na njemu su radila tri producenta i pregršt kvalitetnih muzičara kao što su Emir Čovran, Marino Vinja, Davor Doležal, Nikola Šantek, Mario Torbica, Jana Fabijanić, Ante Prgin Surka, Toni Tkalec, Eleonora Hil, Romana Pavliša, Pendrek, Otpisanimator i Saša Antić aka. Alejuandro. Album art izradila je Maja Bačić zajedno s Ivanom Grgićem.

Na albumu “Unutra” nalazi se deset pjesama među kojima je i aktualni duet singl „Tajland“ s Annom Moor. Pjesma je nominirana za nagradu Ambasador 2023 u kategorija najbolja alternativna vokalna izvedba.

Popis pjesama s albuma:

 1. Kako ti se sviđam sada
 2. Jennifer
 3. Ne mogu te izbacit iz glave
 4. Disko raketa
 5. Zna li on
 6. Tajland
 7. You must trust us
 8. Virtualna saga
 9. Dobro san
 10. Moj rođo

 Album „Unutra“ slušajte na streaming servisima: https://bfan.link/unutra

Sve informacije o koncertnoj promociji u Saxu, potražite na Facebook eventu.

 

Vezani sadržaji

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »