Novosti

Darko Rundek & Jazz Orkestar HRT-a predstavljaju četvrti singl s albuma „Za vašu posljepodnevnu razonodu“! Poslušajte Šejn!

Objavljeno:

Darko Rundek & Jazz Orkestar HRT-a predstavljaju četvrti singl s albuma „Za vašu posljepodnevnu razonodu“!   Poslušajte Šejn!

Nakon pjesama Ti i ja, Uhode i Ena, Darko Rundek i Jazz Orkestar HRT-a, donose četvrti, ujedno posljednji singl, s  Porinom nagrađenog albuma "Za vašu posljepodnevnu razonodu“.

 Radi se o pjesmi Šejn, ovog puta u aranžmanu Mirona Hausera, u izvedbi Jazz Orkestra HRT-a i pod dirigentskom palicom Mirona Hausera.

 „ Šejn ovaj put pobjedonosno jaše s velikom bandom iskusnih profesionalaca na strani pravde. Posoljena aranžmanom, pjesma je dobila dodatni okus i sjaj. Oh yeah!“ – uživajte u slušanju“, rekao nam je Darko Rundek.

 Live izvedba pjesme „Šejn“  iz MSU-a (2019.):

Na albumu „Za vašu poslijepodnevnu razonodu“ nalazi se 12 Rundekovih pjesama snimljenih s Jazz Orkestrom HRT-a, u aranžmanima Mirona Hausera, Luke Žužića i Maka Murtića.

Rundek i Jazz orkestar HRT-a, dva dana zaredom, napunili su dvoranu Gorgona u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a zajedno su nastupali u Osijeku, Zadru, Makarskoj, Rovinju, na Sunčanoj strani Prisavlja, Puli i Koprivnici, a isti repertoar i aranžmane Darko Rundek izveo je i sa skopskim Big bendom u dvorani makedonske filharmonije prije mjesec dana.

.

 

Streaming servisi:

Album „Za vašu posljepodnevnu razonodu“

https://bfan.link/za-vasu-posljepodnevnu-razonodu

 Pjesma „Šejn“

https://bfan.link/sejn

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »