Novosti

Antonio Bratoš i Zoe Kida u novom, sexy ljetnom singlu!

Objavljeno:

Antonio Bratoš i Zoe Kida u novom, sexy ljetnom singlu!

Antonio Bratoš ne prestaje s iznenađenjima. Dugo očekivani album najavljuje još jednim singlom, pravom ljetnom chill romantikom.

"Dobar akord" rezultat je izvrsne suradnje s jednim od najboljih ženskih vokala na ovim prostorima. Naime, Zoe Kida koja gostuje u ovoj pjesmi točno je dala ono što joj je trebalo -  atmosferu i refren koji se pamti na prvo slušanje" - ističe Bratoš.

U spotu se kao glumica pojavljuje Sonja Veljanovski, a pogledati ga možete na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=c6TRkOA5zno

Ova pjesma je ujedno i prva suradnja na albumu koji će imati čak tri dueta - svaki s po jednim lead vokalom benda Zemlja Gruva.

Karakterističnim baritonom i romantičnom ljubavnom tematikom, Bratoš definitivno zna pogoditi ženski senzibilitet. "Dobar akord" je pomalo strukturalno netipična pjesma i hrabra ideja za single zbog svog narativnog dijela koji slušaoca priprema na snažan refren u kojem Zoe Kida podiže pjesmu na novi nivo nježnom, upečatljivom i pjevljivom melodijskom linijom.

Pjesmi je dodatni šarm dao smooth jazz solo sjajnog Maxa Kočetova, a cijeli zvjezdani paket produkcijski je zaokružio Ivan Mirković Bambi.

Tekst i glazbu je napisao Antonio Bratoš, producent je Ivan Mirković Bambi, a režiju spota potpisuje Kosta Đuraković.

Pjesmu Dobar akord slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/102351932

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »