Novosti

U znak sjećanja na mamu, Angelo predstavlja emotivnu baladu „Život se piše velikim slovom“!

Objavljeno:

U znak sjećanja na mamu, Angelo predstavlja emotivnu baladu „Život se piše velikim slovom“!

Angelo je 23. godišnji student Glazbene akademije u Ljubljani, smjer operno pjevanje koji se s pjesmom „Zauvijek moja“ predstavio hrvatskoj publici te na, prošlogodišnjem 19. Darfestu, osvojio Grand Prix za 1. mjesto.

Nova pjesma, na slovenskom jeziku, je emotivna balada „Život se piše velikim slovom“ koju je posvetio svojoj preminuloj majci, a upravo ona igra jednu od uloga u popratnom video broju.

„Iako bi se pjesma 'Život se piše velikim slovom' mogla opisati kao samo još jedna ljubavna balada, ona u osnovi skriva punu dublju poruku što dodatno potkrepljuje popratni spot.
Život se mora živjeti, a ne samo preživjeti. Svakako je lakše kada oko sebe imamo prave ljude koji daju boju našem svakodnevnom životu. To bi mogao biti partner, prijatelj, suradnik ili, kao u mom slučaju, mama. Strašno sam bio vezan za nju jer me primila onda kada mi je to najviše trebalo, kada mi je trebao dom i obitelj koja me voli. Pokazala mi je širinu ljubavi i što je najvažnije, naučila me živjeti.“
– rekao je Angelo.

Spot je sniman u Ljubljani pod redateljskom palicom Luke Blatnika.

U spotu,  Angelo tijekom šetnje Ljubljanom, upoznaje različite ljude, a svaka od njih pokazuje drugačiji oblik ljubavi. U spotu vidimo baku i unuku, grupu prijatelja kako glasno pjevaju uz gitaru, mladi zaljubljeni par, obitelj, prijatelje sa psom i stariji bračni par - Angelove roditelje.

"Željeli smo pokazati širinu ljubavi kroz jednu priču i mislim da smo u tome uspjeli. Samo snimanje spota je bilo puno zabave, smijeha i naravno glazbe pa je sve to nevjerojatno brzo prošlo.“ – rekao je Angelo.

Angela pratite na njegovom službenom Facebook i Instagram profilu.

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »