Novosti

„Osjećam se“ – egzistencijalistički singl Zostera i spot koji nas vodi u Afriku

Objavljeno:

Renomirani indie rock bend predstavlja singl i spot pod nazivom „Osjećam se“.  Ova pjesma govori o nedostatku originalnosti u suvremenom društvu i krizi identiteta koju ljudi danas često osjećaju, što se jasno očitava kroz stihove:

Osjećam se kao pročitana knjiga

Osjećam se kao već viđena slika

Osjećam se ali se ne sjećam

Osjećam sve ali zaboravljam

Rado se ne sjećam.

Video za pjesmu "Osjećam se" snimio je i montirao Miki Olabarri Powell, fotograf i redatelj te ujedno prijatelj i vanjski suradnik grupe Zoster. Spot je snimljen za vrijeme njegova boravka u Ruandi, a glavni protagonist je plesač Eric iz grada Kigala.

Spot za „Osjećam se“ možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=tBXpDNLAlG0&feature=youtu.be

Eric je, kako kaže Miki, bio "streetboy", ali sad je učenik u centru MINDLEAPS.ORG, gdje uči ples, engleski jezik i informatiku.  „Ideja je da Eric, iako ne poznaje naš jezik, ispriča svoju priču kroz ples i svakodnevicu Kigale, slušajući glazbu s balkanskog poluotoka i uspostavi univerzalnu komunikaciju, prvenstveno plesom“, rekao je autor spota Miki Olabarri Powell.

„Osjećam se“, aktualni singl grupe Zoster, ujedno je i posljednji video singl s albuma "Srce uzavrelo", objavljenog prije dvije godine.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »