Novosti

Pogledajte animirani videospot za novi singl grupe EoT –„ Kada ljeto dolazi“!

Objavljeno:

Pogledajte animirani videospot za novi singl grupe EoT –„ Kada ljeto dolazi“!

Nakon uspješna dva singla, grupa EoT donijela je pravo osvježenje i priprema nas za ljetne avanture kroz singl 'Kada ljeto dolazi'. Pjesma već neko vrijeme, vrlo uspješno, plovi hrvatskim radijskim eterom, a sada stiže i animirani, popratni video broj.

 Žestoka trojka prepušta se ozračju ljetnih dana te vas poziva da provedete ljeto na svoj način, makar doma uz upaljenu klimu - jer sve je to za ljude.

Tekst i glazbu napisao je Boris Kolarić, glazbu su snimili Maja i Boris Kolarić, producentski tim koji je ujedno osnovao i vlastiti Hooligan Mauz Studio u Karlovcu. Za aranžman je zaslužan EoT, a za mix i master - Sam Wheat, cijenjeni producent i inženjer Metropolis studija i REK7 Productions u Londonu.

Za grafičku obradu zalužan je Goran Glavač Goggy iz Goran Glavač Design-a, dok se za animirani videospot pobrinuo LIOP animations.

Pjesmu slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/kada-ljeto-dolazi

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »