Novosti

Htjeli ste hit- evo vam ga! Voland Le Mat ima novu pjesmu!

Objavljeno:

Htjeli ste hit- evo vam ga! Voland Le Mat ima novu pjesmu!

Pjesma je nastala onako kako pjesme i nastaju, slučajno, iz jedne iskre, ideje za refren oko koje sam ispleo ostatak pjesme. Radi se o poprilično neozbiljnoj pjesmi, rekao bih nekarakterističnoj za moj rukopis, ali s druge strane tu je i po duhu joj bliska Les Champs Utrinees, pa možda taj i takav rukopis polako prestaje biti iznimka i postaje pravilo, to ćemo već vidjeti. Jedno je sigurno, ova pjesma služi isključivo tome kako bi vas zabavila a meni popravila budžet. Tražili ste hit, evo vam ga!” - poručuje Voland Le Mat. 

Glazba je u cijelosti snimljena u kućnoj produkciji, dok su vokali su otpjevani u DM Studiju braće Domazet. Zvonimir Domazet odradio je miks i mastering, te zajedno s Momirom Oljačom potpisuje produkciju. Glazbu, tekst i aranžman potpisuje sam kantautor.

Za “Ideš s njim” snimljen je i videospot, a rađen je gerilski, uz pomoć prijatelja, kojima Momir od srca zahvaljuje. Na popisu zahvala našli su se Helena Kezerić koja u spotu ubija pogledom i pokretom i gađa male hipstere u letu te Tomislav Gavranović, Denis Sobo, Velimir Grujić, Sebastijan Vojvoda i Antonino Šimić koji su joj pokušali odoljeti. 

Kameru potpisuje Nevio Smajić, za sjajne boje i rasvjetu zaslužni su Ljudevit Fištrić Fis i Davor Vincelj, dok je montaža Momirovih ruku djelo. Spot je snimljen u Jiggy baru u Zagrebu.

Volanda Le Mata možete slušati ove srijede, 30. svibnja u Vintage Industrial Baru gdje će u sklopu Living Room Sessions nastupiti s kantautoricom Gordanom Marković.

Pjesmu „Ideš s njim“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/us/album/64314562

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »