Novosti

Neven Stipčić objavio novi spot koji vjerno prikazuje koliko se svima život promijenio u doba pandemije

Objavljeno:

Neven Stipčić objavio novi spot koji vjerno prikazuje koliko se svima život promijenio u doba pandemije

Varaždinski glazbenik Neven Stipčić objavio je novu pjesmu „Za tebe“ koju potpisuju autorski dvojac Leonardo Kapetanović i David Magdić.

„Izazov je baviti se bilo kojom granom umjetnosti u ova vremena, a upravo pjesmom i ovim spotom htjeli smo prikazati koliko je onaj „stari“ život nezamisliv u ovih godinu i pol dana pandemije i koliko frustrira nemogućnost nastupanja“ – kaže Neven

Upravo je u tom duhu snimljen i video spot kojeg je radio Dinko Šimac iz Beyond Pines Filmsa, a pogledajte ga na sljedećem linku:

 

„Mi smo uvijek zadovoljni kad uspijemo stvoriti sinergiju u pjesmi, pogotovo u ovoj, koju smo radili u duhu 80-tih, gdje na glazbu i stihove Leonarda i mene sjajno dolazi Nevenov power vokal“ – rekao je David Magdić

Novu pjesmu Nevena Stipčića slušajte i na digitalnim servisima:

https://backl.ink/146665378

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »