Novosti

S nedavno objavljenog albuma „SAN“, Elena Brnić, predstavlja novu glazbenu poslasticu – singl „Trag“!

Objavljeno:

S nedavno objavljenog albuma „SAN“, Elena Brnić, predstavlja novu glazbenu poslasticu – singl „Trag“!

Sa zadovoljstvom predstavljamo novi singl "Trag", mlade i talentirane glazbenice Elene Brnić! Ovaj singl jedan je od bisera s njenog prvog, nedavno objavljenog, albuma "San" koji već osvaja srca publike, ali i top listu najprodavanijih domaćih album u Hrvatskoj.

 "Trag" je pjesma koja svojom emotivnom snagom osvaja slušatelje već pri prvom susretu s njenim notama. Elena Brnić svojim glasom prenosi duboke emocije, dok nas tekst vodi kroz putovanje unutar vlastitih osjećaja i spoznaja.

 “Moram priznati da mi je pjesma Trag jedna od posebnijih s mog prvog albuma jer je tekst za nju napisala moja prijateljica Paula Kostelac. Glazbu je napravio Marko Tomasović, a aranžmanom zaokružio Aleksandar Valenčić, dok je za izvršnu produkciju bila zadužena Ana Borić.“ - kaže nam Elena

 Ne samo da je pjesma "Trag" izvanredna glazbena poslastica, već je i spot za nju ostvarenje koje dodatno obogaćuje doživljaj. Snimanje spota za pjesmu "Trag" bilo je pravo umjetničko putovanje. Lokacije su pažljivo odabrane kako bi se dočarala atmosfera pjesme, dok su vizualni elementi i režija pažljivo osmišljeni kako bi se savršeno uklopili u priču koju Elena Brnić želi podijeliti sa svojom publikom.

 Spot za pjesmu „Trag“ pogledajte na sljedećem linku:

 “Snimanje spota mi je bilo fenomenalno i jako sam se zabavila! Namjerno smo htjeli da spot bude pun žarkih boja, veseo i razigran. Nadam se da smo uspjeli vizualno prenijeti bar malo energije i zabave koja nam je obilježila snimanje. Želim se još posebno zahvaliti i našem snimatelju Luki Grubišiću koji je ujedno i odglumio “mog dečka iz sjene“ i njegovom entuzijazmu i idejama“ - s osmijehom nam priča Elena.

 Ovaj singl i spot su rezultat predanog rada i strasti prema glazbi koju Elena Brnić nosi u sebi te je s veseljem dijeli sa svojom publikom. Prepustite se emocijama i osjetite "Trag" koji će pjesma ostaviti u vašim srcima.

 Album „San“ dostupan je i na streaming servisima: https://bfan.link/elena-brnic-san

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »