Novosti

Stigla je ELITA, Kreše Bengalke!

Objavljeno:

Stigla je ELITA, Kreše Bengalke!

S aktualnog albuma „Sve najbolje“ kojim je prvak tvrdog đira Krešo Bengalka, oduševio i publiku i glazbene kritičare, stiže šesti singl pod nazivom „Elita“!

“ELITA” je 6. singl  s mog aktualnog albuma. Pjesma govori o osjećaju važnosti u poslu kojim se bavim i ističe prošlost i sadašnjost svakog glazbenika. Svi u ovoj branši su nekad bili ‘promaje’ odnosno neshvaćeni ljudi s otežanom komunikacijom, zbog čega smo spletom okolnosti našli način kako da približimo drugima i predstavimo svoj način izražavanja i pritom budemo shvaćeni. Spot dočarava uličnu atmosferu splitskih ljetnih noći s naglaskom na elitni turizam, koji je u gradu Splitu iz godine u godinu sve jači“ – rekao je Krešo.

Na albumu „Sve najbolje“, Bengalka je radio pune četiri godine, a kako sam kaže: "Najveći napredak je sam album doživio u proteklih nekoliko mjeseci, gdje sam tek nakon petog singla dobio jasnu viziju onoga što taj album predstavlja. Album predstavlja moju dobru namjeri prema drugima i moj filozofski pogled na život uz obaveznu dozu tvrdog pristupa koji nije manjkao ni na prethodnim izdanjima. Svaka pjesma jasno označava neki određeni period mog života i svaka je prema istinitom događaju. Sve najbolje!", izjavio je Krešo. 

Cijeli album „Sve najbolje“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/100545162

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »