Novosti

Pamela Ramljak u najizazovnijem izdanju do sad! – pogledajte spot za pjesmu „Trag njenih usana“

Objavljeno:

Pamela Ramljak u najizazovnijem  izdanju do sad! – pogledajte spot za pjesmu „Trag njenih usana“

Brzu, ljetnu i modernu pjesmu po uzoru na trenutne svjetske trendove snimila je Pamela Ramljak.

Na bajkovitim lokacijama uz more i pijesak u Tučepima i Živogošću snimljen je i video spot za pjesmu „Trag njenih usana“.

Ovog su puta redateljsku palicu u ruke uzeli supružnici Žanamari i Mario Perčić za V.R.H. Production, a video spot pogledajte na sljedećem linku:

Atmosfera na setu je bila odlična pošto se Pamela i Žanamari znaju već odavno i već su na prvu kliknule jer, kako kaže Pamela, Žana ima oko za detalje.

 

„Samo snimanje je bilo odlično, zabavno i u divnoj atmosferi. Žana i Mario su veliki profesionalci.  Žana ima oko za detalje i sjećam se kad sam došla u montažu da sam prvi put doživjela da mi se svaka scena sviđa jer me je napokon snimala žena koja vidi sve kao i ja, tako da je ovo početak naše suradnje što se tiče videospotova. Iako su najavljivali kišu, oba dana snimanja imali smo veliku sreću jer nas je kiša zaobišla.“ – rekla je Pamela prilikom predstavljanja pjesme i spota

 

Pamelin suprug Mladen joj od početka daje veliku podršku pa je tako bio uz nju i na snimanju spota, a iz prikrajka je svoju mamu gledao i uživao njihov dvogodišnji Antun.

 

„Snimanje spota bi zaista bilo nemoguće bez mog supruga koji je držao Antuna koji je htio biti dijelom svake scene.“ – kazala je Pamela koja se na kraju zahvalila dečkima iz Sensimar resorta koji su nosili više od 500 metara 200kg težak baldahin s bazena na plažu na 30 stupnjeva.

 

Tekst i glazbu za pjesmu „Trag njenih usana“ je pisao Ante Pecotić, a aranžman i produkciju je radio Bojan Šalamon Shalla.

 

Novu pjesmu Pamele Ramljak slušajte i na Deezeru:

 

https://www.deezer.com/en/album/67613382

 

Sve novosti i nastupe Pamele Ramljak pratite na njenom Instagramu i na njenoj službenoj Facebook stranici.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »