Novosti

Anezi autorskom pjesmom šalje poruku: “Sve su ljubavi jednako vrijedne.”

Objavljeno:

Anezi autorskom pjesmom šalje poruku: “Sve su ljubavi jednako vrijedne.”

Volim te je osmi Anezin singl, ali prvi u kojem u cijelosti sama potpisuje glazbu i tekst. Aranžman potpisuju Nikša Bratoš i Domagoj Perišić, a produkciju Nikša Bratoš. Iako je Anezi za svoja prva četiri singla “Da l` se sjetiš ikada?” , “Samo najbolje želim ti” , “Pokaži mi put” i “Pravi put” pisala tekst, a na trećem “Pokaži mi put” je bila i koautor glazbe, za ovaj osmi singl kaže: “Riječi su samo potekle iz mene, a na to se odmah nadovezala glazba i tako je nastala moja prva kantautorska pjesma. Bila bi mi velika čast i priznanje kada bih baš ona otvorila nečije vjenčanje.

Spot pogledajte na sljedećem linku:

Zadnja tri singla “Nepozvan gost”, “Savršeni” i “Srce nema raspored”, u suradnji s Borisom Đurđevićem iz Colonije, bile su plesne pjesme, tj. više “pjesme za tijelo”, kako ih Anezi od milja zove, ali oduvijek naglašava da voli stvarati i “pjesme za dušu”, a “Volim te” za nju definitivno spada u tu kategoriju.

To je jedna elekto-pop balada u kojoj je Anezi bez puno filozofije i analize, koje inače često iznosi na YouTube kanalu “ANEZI analizira”, izrazila ljubav prema voljenom muškarcu s kojim bi se bila voljna suočiti sa svojim najvećim strahom, a to je vlastito vjenčanje, pa zato spot i završava tako kako završava. Tog muškarca u spotu utjelovljuje glumac i model Petar Puškarić. Redatelj spota je Dario Radusin, s kojim Anezi nastavlja suradnju po peti put.

Kao dijete iz nacionalno i vjerski miješanog braka Anezi je oduvijek imala poseban senzibilitet za različitosti i uvijek težila ka toleranciji, uvažavanju, prihvaćanju i poštivanju drugačijeg. Kroz simboliku šarenih, duginih, boja, koje se provlače kroz spot, Anezi odašilje jednu snažnu poruku, a ta je: “Sve su ljubavi jednako vrijedne.”. 

 

Pogledajte na ANEZI Music Channel:

Anezi slušajte i na digitalnim servisima:

https://backl.ink/81793710

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »