Novosti

Lille u utrci za Cesaricu!

Objavljeno:

Lille u utrci za Cesaricu!

Pjesma „Ne daj me“, Lidije Bačić Lille ne prestaje nizati uspjehe. Osim što je pjesma u Top40 najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, trenutno konkurira i za nagradu Cesarica.

Pjesma “Ne daj me ” već je na prvo slušanje izazvala veliko zanimanje radijskih urednika i medija, a naći će se i na nadolazećem albumu „Revolucija“.

"Ne daj me" je divna pop pjesma sa sjajnim tekstom, melodijom i aranžmanom koja će se naći na mom nadolazećem albumu "Revolucija". Uživala sam snimajući je i meni osobno je to jedna od najdražih mojih pjesama, uz Prokleto dobro ljubiš, Neka ljubav nova, itd." - rekla je Lille.

Cesarica je nagrada publike za hit godine kako bi se publici predstavio što veći broj najuspješnijih i najpopularnijih pjesama. Svaki mjesec, ona pjesma koja među pet predloženih hitova osvoji najveći broj glasova publike, bit će nominirana za Cesaricu te kao hit mjeseca ulazi u drugi krug glasovanja koje će se održati u prosincu. Publika će tada između nominiranih pjesama birati hit godine koji će osvojiti glavnu nagradu - Cesaricu.

Za pjesmu „Ne daj me“, svoj glas možete dati na online kanalima za komunikaciju putem;

Facebooka: http://m.me/cesarica
Vibera: https://chats.viber.com/cesarica 

Glasovati se može i na službenoj stranici cesarica.org

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama.

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »