Novosti

LUCE u Rockmarku! 2.listopada u 19 sati!

Objavljeno:

LUCE u Rockmarku! 2.listopada u 19 sati!

Ususret izlasku  albuma prvijenca i njegove koncertne promocije u Velikom pogonu Tvornice cijenjena i talentirana kantautorica LUCE, na krilima glazbenih noviteta koje je pripremila za nadolazeće tjedne, 02.listopada u Rockmarku za svoje fanove premijerno će predstaviti nove skladbe i samim time otvoriti devetu po redu sezonu glazbenog serijala ‘Akustika’.

Luce je nedavno predstavila novi singl - autorsku pjesmu ‘Proći će’ zajedno s pratećim videospotom. Pjesmu aranžmanski i produkcijski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, dok je za video bio zadužen Luka Nižetić, snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra. U Rockmarku će publika imati priliku pjesmu premijerno čuti uživo, u akustičnoj formi, kao i nekoliko novih skladbi koje će krasiti njen debitantski album koji pod imenom ‘Susret’ (Menart) izlazi u prvom tjednu listopada. Nakon toga, Lucu, kojoj pripisuju epitet jedne od vodećih imena domaće kantautorske scene mlađe generacije, 19. listopada očekuje i koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture, što će joj ujedno biti i prvi veliki solistički zagrebački koncert na kojem će uz prošireni prateći bend ugostiti i nekoliko priznatih glazbenih imena.

Pozivamo sve štovatelje Lucinog rada da nam se pridruže u intimnoj atmosferi malene glazbene knjižare i među prvima poslušaju nekoliko novih Lucinih pjesama, što će biti savršena uvertira za elektriziranu koncertnu promociju u Tvornici kulture. Kao prava gošća, Luce nema namjeru doći praznih ruku, pa će tako nekog od prisutnih fanova darivati i ulaznicama za svoj koncert u Tvornici.

Jako se veselim Akustici u Rockmarku i uvijek se tamo rado vraćam. Biti će ovo moja treća svirka u sklopu Akustika programa; prije dvije godine sam imala čast zatvoriti ljetnu sezonu, a ove godine otvaram jesensku. Svirati ćemo dio mog albuma ‘Susret’ koji izlazi kroz nekoliko dana, a neke pjesme ćete imati priliku čuti po prvi put ikad, tako da koga zanima novi materijal, utorak 2.10. navečer rezervirajte za Rockmark!“ -  otkriva Luce.

Kako je već i naglašeno, Akustika uz Luce rezervirana je za utorak, 2. listopada, u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13). Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture koje se mogu nabaviti i u Rockmarku po pretprodajnoj cijeni od 60 kn su dostupne do 19.09., nakon čega će im cijena do dana koncerta biti 70 kn. Moguće ih je kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, te u Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu (Paromlinksa 49/1), te u Dallas Music Shop Rijeka.

Pjesmu „Proći će“ možete slušati i na Deezeru.

Sve informacije o Lucinom nastupu na „Akustici“ u Rockmarku možete pratiti i na facebook eventu.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »