Novosti

Pjesma Matije Cveka očarat će mališane u hrvatskim kinima!

Objavljeno:

Pjesma Matije Cveka očarat će mališane u hrvatskim kinima!

S kim vi lajete na Mjesec?

Pjesma Matije Cveka očarat će mališane u hrvatskim kinima!

 S tobom lajem na mjesec,

s tobom se smijem,

uz tebe se stisnem,

s tobom se grijem...

Stihovi su to koje je napisao Matija Cvek za pjesmu "Ako nađem nekoga" - službeni song za crtani film "Korgi: Kraljevski pas velikog srca" koji u distribuciji Blitza u svim kinima počinje s prikazivanjem od 14.ožujka.

Ova topla priča o zaigranom korgiju očarat će mališane diljem Hrvatske kao i sve vlasnike četveronožnih ljubimaca.

Mladog glazbenika i autora upoznali smo kroz singlove "Visine", "Praviš me ludim" i  "Probudi se " duetom s TBF-ovcima, a sada nam donosi nešto potpuno drugačije.

Glazbu potpisuju sam Matija i glazbeni producent Alan Dović, dok je inspiraciju za tekst Matija pronašao u ljubavi prema čovjekovu najboljem prijatelju - psu.

Toplu filmsku priču i zaigran song prati i video spot Roberta Dominika Balaška u kojem su se uz Matiju pojavila i poznata Youtub lica Andrea Fabricc, Ivan Magla, Luciano Bajic i Veronika Rosandic.

Ipak najveće zvijezde snimanja bili su psi korgiji i najzaigraniji od njih, štenac po imenu Clooney.

Vjerujemo kako će mališane oduševiti film i da će im u trajnom sjećanju ostati i ovaj predivan song Matije Cveka posvećen najvjernijim suputnicima.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »