Novosti

MARIO HULJEV PREDSTAVIO NOVI SINGL - "SVI PADNEMO NA KOLJENA"!

Objavljeno:

MARIO HULJEV PREDSTAVIO NOVI SINGL - "SVI PADNEMO NA KOLJENA"!

Foto: Hrvoje Car

Mnogi za njega tvrde da je najbolji muški vokal u Hrvatskoj, a sada predstavlja i novu pjesmu. Mario Huljev je u suradnji s vrhunskim instrumentalistima, predstavio svoj novi singl - "Svi padnemo na koljena". Tekst potpisuje Mario, dok je za glazbu bio zaslužan talentirani gitarist Luka Banić (Boa II, Vindon Havin, Prezzident).

Video spot za pjesmu snimljen je u Glazbenoj kući pod producentskom palicom Tina Bedenka, a domaćoj publici dostupna je na streaming servisima i na YouTubeu:

Pjesma govori o teškim trenucima u kojima se svatko nađe tijekom života, momentima kada pojedinac “zapne” i treba nešto da ga pogura nazad na pravi put. Zapravo se radi o teškoj tematici s motivima empatiziranja, no iz teksta se može iščitati pozitivni ishod. 

Nije tajna da je odlična suradnja jedan od bitnih faktora prilikom stvaranja novih pjesama. Upravo je i kod ove pjesme suradnja između autora bila izrazito isprepletena:

" S Lukom sam instantno kliknuo na dubljoj razini jer dijelimo istu vrstu ljubavi prema glazbi. Htjeli smo prenijeti nešto autentično, preslikati okuse i boje u srž pjesme. Naši dugi sessioni su nuspojava jedne pozitivne energije koju osjećam općenito u glazbenim krugovima u zadnje vrijeme. Nesebično razmjenjujemo ideje i definitivno ne padamo na koljena.“ - rekao je Mario Huljev

Osim Luke Banića na gitari i synthevima, solažom na saksofonu je pridonio Mario Bočić, na bubnjevima se pridružio Mirsad Dalipi, poznat po brojnim glazbenim suradnjama širom regije, a svojom bass dionicom pridonio je Mario Rašić, jedan od najboljih hrvatskih basista. 

I dok se dio pjesme snimao u zagrebačkoj Glazbenoj kući, za finalizaciju materijala Mario je potegnuo van granica Hrvatske. Mix potpisuje slavni njemački producent Oli Nova, a za master je bio zadužen Grammyjem nominirani Robin Schmidt, autor brojnih hitova koji su osvojili top ljestvice, a koji je surađivao s brojnim jakim imenima kao što su: Razorlight, Fools Garden, Mando Diao, Placebo i mnogi drugi. 
Budući da se radi o drugom singlu u ovoj autorsko - produkcijskoj postavi (prvi je bio “Istovremeno sanjaš”), uzbuđeni smo oko idućeg što nam priprema dvojac Huljev - Banić, za koje je evidentno da su pronašli zajedničku kemiju i optimizirani način rada. Njihovi zajednički rad do sada predstavljaju dobar spoj modernog zvuka i zrelog autorstva te svakako podižu ljestvicu na domaćoj sceni.

Novu pjesmu Marija Huljeva slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/97257492

 

Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »