Novosti

Mario Huljev predstavlja video spot za pjesmu “Idemo”

Objavljeno:

Mario Huljev predstavlja video spot za pjesmu “Idemo”

Foto: Dinko Pasini

Pjesma "Idemo" puna je optimizma i osnovne poruke "Misli na sebe", odmori se od životnog kaosa, a to nam je svima više nego potrebno.

„Pjesmu je napisao i producirao Silvio Pasarić, a naći će se na mom četvrtom samostalnom albumu koji sam planirao objaviti sljedeće godine, ali ako sve završimo ranije i sve pjesme budu gotove, možda objavimo album već i ove godine.” - najavio je Mario Huljev

Pjesma je objavljena prije mjesec dana, a sada je dobila i svoj vizualni identitet. Spot je sniman na gradilištu, u renoviranom stanu i na ulici ispred studija.

U spotu se umjesto osobe pojavljuje stolica na kojoj Mario obično sjedi i pije kavu u pauzama između snimanja pjesama u studiju.

Redatelj spota je Dinko Pasini, dok glazbu, tekst i produkciju pjesme potpisuje Silvio Pasarić.

Spot za pjesmu “Idemo” pogledajte na sljedećem linku:

 

Ova stolica je već više od deset godina prisutna u studiju gdje snimam većinu svojih pjesama i jedina je uz producenta čula baš sve što sam pjevao u studiju posljednjih deset godina. Bio je red da i ona dobije svojih pet minuta slave te joj se ovim putem zahvaljujem. U spotu ona glumi samu sebe uz poruku da nam je za bijeg od svakodnevnog “ludila” ponekad dovoljna samo dobra stolica.” – kaže nam Mario Huljev.

 

Novu pjesmu Marija Huljeva slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/idemo

 

Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »