Novosti

Matija Cvek je u Menart Multimedijelnoj knjižari potpisao novi album „Vile se ovdje igraju“

Objavljeno:

Matija Cvek je u Menart Multimedijelnoj knjižari potpisao novi album „Vile se ovdje igraju“

Foto: Bojan Jambrošić

Matija Cvek je jučer u Menart Multimedijalnoj knjižari potpisao svoj novi album „Vile se ovdje igraju“, a najbrži fanovi mogu od danas 8.9. pa do četvrtka 14.9. preko internet stranice www.matijacvek.hr powered by Collective:mind DEV i na https://www.menartshop.hr/ kupiti svoj potpisani primjerak.

Linkovi:

www.matijacvek.hr

CD https://www.menartshop.hr/proizvod/vile-se-ovdje-igraju-2/

LP https://www.menartshop.hr/proizvod/vile-se-ovdje-igraju/

Višestruki Porinovac svoj drugi album je najavio pjesmom „Kraj Save“, predivnom baladom koja je zapravo hommage Zagrebu, no svatko se može pronaći u njoj bez obzira odakle dolazi. Video spot je nastao na krunskom koncertu njegove karijere u rasprodanom Domu sportova koji se održao početkom prosinca prošle godine.

Nakon ove pjesme, stigla je pjesma „Zalazak“ koju je Matija emotivnim nastupom predstavio na ovogodišnjim Melodijama Jadrana.

Za cijeli novi album Matija je rekao da mu je ovaj možda i draži od prvog jer je konceptualan. Ima u njemu putovanja, života, ali i zafrkancije.

Popis pjesama s albuma „Vile se ovdje igraju“:

 1. D pjesma
  2. Znat će kralj
  3. Kraj Save
  4. Hvala
  5. Vile se ovdje igraju
  6. Na pola puta
  7. Ne moram ni ja (Album
  version)
  8. Golo tijelo
  9. Na jastuku
  10. Zalazak

Vezani sadržaji

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »