Novosti

“Mi nismo stvoreni da budemo sami” , poručuje Mario Huljev u novom singlu “Zajedno”

Objavljeno:

“Mi nismo stvoreni da budemo sami” , poručuje Mario Huljev u novom singlu “Zajedno”

U vremenu kada nas pandemija razdvaja, a potresi stvaraju katastrofalne štete, Mario Huljev predstavlja baladu “Zajedno” sa svog zadnjeg albuma “Okreni me”.

Nakon pjesme “Što je svijet bez ljubavi” koju izvodi sa grupom The Bastardz, Mario Huljev u pjesmi “Zajedno” poručuje sada već svima dobro znanu, ali nikad opjevanu činjenicu - “Mi nismo stvoreni da budemo sami…”.

Pjesmu “Zajedno” možete poslušati na sljedećem linku:

 

“Tekst pjesme napisala je Inge Privora još prije potresa i pandemije, a ona sada savršeno opisuje situaciju u kojoj se svi skupa nalazimo i potrebu da kada ovo svo zlo prođe, svi ponovo budemo “Zajedno” s najdražima. Mislim da je idealna za ove teške dane jer, iako je balada, pjesma šalje optimističnu poruku koja nam je svima više nego potrebna” – kaže nam Mario.

Stihove pjesme “Zajedno” napisala je Inge Privora, glazbu i produkciju potpisuje Silvio Pasarić, a u izradi aranžmana mu se pridružio Domagoj Perišić.

Mario je također objavio i svoju prvu pjesmu na talijanskom naziva “Resta Qui” a s kojom je u hrvatskoj verziji “Budi tu” nastupio i na zagrebačkom festivalu.

Glazbu potpisuju Silvio Pasarić i Mario Huljev dok je za talijanski tekst zaslužna Danijela Stanković a možete je poslušati ovdje: Mario Huljev - Resta Qui

 

Novi singl Marija Huljeva slušajte I digitalno:

https://backl.ink/144116587

 

Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »