Novosti

Miki Solus napisao pjesmu kao posvetu svom omiljenom liku iz serije The Office

Objavljeno:

Miki Solus napisao pjesmu kao posvetu svom omiljenom liku iz serije The Office

Miki Solus izbacio je spot za pjesmu "Michael Scott" koja se nalazi na aktualnom albumu "Najbolji su pjevači bez sluha".

Kao dugogodišnji fan američke serije The Office, napisao je pjesmu“Michael Scott“ koja je puna  referenci na likove i događaje iz serije te će je zbog zaraznog refrena zavoljeti i svi oni koji seriju još nisu gledali.

Za scenarij, režiju, snimanje i montažu spota odgovaran je Milivoj Hirošimović, a za snimanje, miks i mastering Silvio Pasarić i njegov SIPA studio.

Spot za pjesmu „Michael Scott“ pogledajte na linku:

 

 

„Za potrebe spota udebljao sam se 25 kg uz pomoć antidijete koja je uključivala špek, kobasice i pekarske proizvode na dnevnoj bazi. Uz mene, u spotu se pojavljuju moja dva brata blizanca koja su, sve do sada, vješto izbjegavala svjetla i kamere.

Također, u spotu se pojavljuju i moji psi - mješanci Lily i Dopey koji su se umalo potukli na snimanju, ali se inače dobro slažu.“ – rekao je Miki

 

Na aranžmanu je, uz Franu Viskovića, Ivana Strahiju i Silvija Pasarića, radio i Rene Rehak koji je maestralno odsvirao svoju trubicu.

 

Cijeli album „Najbolji su pjevači bez sluha“ slušajte na svim digitalnim servisima:
https://bfan.link/najbolji-su-pjevaci-bez-sluha

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »