Novosti

Novi album „Najboji su pjevači bez sluha“ donosi Miki Solus

Objavljeno:

Novi album „Najboji su pjevači bez sluha“ donosi Miki Solus

Miki Solus predstavlja novi album zanimljivog naziva „Najbolji su pjevači bez sluha“, a uz njega i novi spot za pjesmu „U makedonskom restoranu“.

U novom spotu su na zanimljiv način prikazani neki kultni likovi iz makedonske povijesti poput Aleksandra Velikog i Toše Proeskog, a u spotu se našao i lik legendarnog gitarista Vlatka Stefanovskog.

Spot pogledajte na linku:

Najbolji su pjevači bez sluha“ sadrži 11 pjesama i snimljen je u jednom danu, u minimalnom akustičnom aranžmanu (ukulele, bubanj, bas, uz poneku gitaru ili klavir), a naziv mu savršeno pristaje zbog fenomenalnih vokalnih dionica koje se nalaze na njemu. Sve pjesme je snimio, miksao i masterirao Silvio Pasarić u SIPA studiju, a spot za pjesmu „U makedonskom restoranu“ snimio je i montirao Doringo.

Na albumu su svirali i aranžmane slagali neumorni Frane Visković (bas)  i Ivan Strahija (bubanj), a njima su na nekim pjesmama pripomogli Diana Čerenšek (flauta) i Rene Rehak (truba) te sveprisutni bog studija Silvio Pasarić. Za likovno oblikovanje albuma zaslužan je Izar Lunaček, ljubljanski slikar, filozof i ilustrator.

„Tekstovi pjesama su blesavi, teme su bedaste, a za glazbu će zlobnici opet reći: 'Sve su ti pjesme iste'. Ovo nije album za ljude koji prate trendove, koji vole kada izvođači zvuče 'svjetski, a naše'; ovo nisu pjesme za ljubitelje vrhunske produkcije i zapadne rock estetike, a ponajviše ovo nije album za poklonike tehničke izvedbe, ugodnih vokala i bogatih aranžmana. Svi ostali možda bi mogli uživati u ovom albumu.“ – rekao je Miki Solus

 

Cijeli album slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/najbolji-su-pjevaci-bez-sluha

Popis pjesama:

 1. Hitmejker
 2. Mala riba
 3. Michael Scott
 4. Koale
 5. U makedonskom restoranu
 6. Magnolija
 7. On golubove hrani
 8. Svijet je pun debila
 9. Boškarina
 10. Penzija
 11. Zgažene mačke

 

Mikija Solusa pratite na njegovim društvenim mrežama:

Facebook i Instagram

Vezani sadržaji

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »