Novosti

Poslušajte “Spomenar” Josipa Palamete pa dojam zapišite u svoj!

Objavljeno:

Poslušajte “Spomenar” Josipa Palamete pa dojam zapišite u svoj!

“Spomenar” je četvrta pjesma koju je Josip Palameta objavio ove godine.

U spomenarima čuvamo život i pišemo misli, planove i iskustva. Istina, nije se uvijek lako vratiti u prošlost i ponovno prolaziti kroz nešto što bismo najradije zaboravili, ali kakva god ona bila, dobra ili loša, iskustva nas jednako razvijaju i uče bitnim stvarima koje nam pomažu u osobnom razvoju.

Prošlost, naročito zapisana na komadu papira ima moć da nas vrati i u neka vremena koja bi možda nabolje bilo zaboraviti, ali ne ide to uvijek tako lako.

„Spomenar“ Josipa Palamete dostupan je na linku:

 

„Cijela priča od prvog napisanog slova do zadnjeg preslušavanja je prošla glatko i vrlo brzo se zadržala u društvu, što nam je uvijek drago. Producent pjesme, Nino Krznar, odmah je čuo u kojem smjeru trebamo ići s aranžmanom ovog singla pa je cijeli proces stvaranja bio veliki gušt, pogotovo iz razloga što je i ovaj singl realizirala moja draga i talentirana ekipa. Vizualni dio je napravio kreativni Nik Rozić i mislim da je jednostavnost bila najbolja opcija za ovakav tekst, temu i glazbu.“ – rekao je Josip Palameta

 

„Spomenar“  je od danas dostupan na svim digitalnim servisima: https://bfan.link/spomenar

 

Josipa Palametu pratite na njegovom InstagramuFacebooku

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »