Novosti

Zaplešite u ritmu nove pjesme koju donosi Mark Bagarić

Objavljeno:

Zaplešite u ritmu nove pjesme koju donosi Mark Bagarić

Vlasnik nevjerojatnih vokalnih mogućnosti, Mark Bagarić, predstavlja spot za svoj drugi singl. „Ti si moja pjesma“ nova je pjesma kojom Mark nastavlja graditi svoj glazbeni san, a sudeći po reakcijama na prethodnu, na jako dobrom je putu.

Mark je za svoj novi singl snimio i video spot, a kadrovi iz prekrasne Opatije savršeno se uklapaju u glazbenu priču koju nam Mark priča u novoj pjesmi.

Suradnja s Markom već se na prvom singlu „Tvoje ime, moje je“ dojmila glazbenog producenta Silvija Pasarića pa je nastavak suradnje bio logičan slijed.

"Drago mi je da sam opet surađivao s Markom Bagarićem od kojeg u budućnosti možemo očekivati sve više i više. Pjesma je bržeg tempa i plesnog ritma i savršeno će se uklopiti u nadolazeće ljetno vrijeme." - rekao je Silvio Pasarić prilikom predstavljanja pjesme

Video spot u režiji Matijasa Kneževića pogledajte na linku:

"Veseli me što predstavljam svoju novu pjesmu koju je radio Silvio Pasarić i nadam se da će se i publici svidjeti. Pjesma je ljubavna, vesela i nadam se da će svi plesati u ritmu s njom" - rekao je Mark Bagarić o pjesmi

Kao i za pjesmu „Tvoje ime, moje je“, glazbu i aranžman je radio Silvio Pasarić, no ovaj put, tekst je uz Silvija Pasarića pisao i Miki Solus te tako pjesmi dao poseban i prepoznatljiv štih.

 

Pjesma je dostupna i na svim digitalnim servisima: https://bfan.link/ti-si-moja-pjesma

Marka Bagarića pratite na njegovom Instagram profilu

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »