Novosti

Pamela Ramljak – pjesmu „Svirajte mi Tamburaši“ posvećujem svojoj majci!

Objavljeno:

Pamela Ramljak – pjesmu „Svirajte mi Tamburaši“ posvećujem svojoj majci!

Pjesmu „Svirajte mi tamburaši“ koju je Pamela Ramljak prije nekoliko tjedana otpjevala acapella svojim fanovima na Facebooku toliko ih je oduševila da ju je odlučila uglazbiti i predstaviti kao svoj sljedeći službeni singl.

 

Za ovu je pjesmu sama napisala glazbu i tekst, a aranžman je radio Saša Mare Milošević.

 

„Pjesma je nastala prije 2 godine. Originalno sam je htjela dati nekim tamburašima, potpuno je spontano nastala dok sam vozila auto i nikako mi iz glave nije izlazila rečenica "za tebe me majka rodila". Kad sam došla doma uz klavir sam razradila ideju, ali tad sam bila uvjerena da to ja nikad neću otpjevati nego, kao što sam rekla, netko povezan sa tim izričajem.“

Kad sam došla kod mame, otpjevala sam joj tu pjesmu, onako accapela, kao što sam nedavno i pratiteljima na Facebooku I Instagramu  i mama je kao i oni mi tad prvi put stavila "bubu" u uho, kako mi ta pjesma leži i da bi bilo super da je snimim. Tad mi je to bilo nespojivo i nisam. Međutim, zadnjih godinu dana je za moju obitelj bilo dosta stresno, pogotovo za moju mamu koja je proživljavala veliku bitku sa opakom bolešću. I tako krhka me je još jednom podsjetila na tu pjesmu, kako bi voljela da je otpjevam solo... I ostalo je povijest.

Moja mama je sad dobro, a ja sam ponosna jer je vidjela nešto što i ja sad vidim. Ovo je pjesma za nju i zauvijek će biti moja najdraža pjesma.“  – rekla je Pamela

 

Za pjesmu je snimljen i video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

 

Spot su radili Žanamari i Mario Perčić. Spot je sniman je u okolici Varaždina, a dio u Zagrebu, na Jarunu u restoranu Lido.

 

„Ovo je bio veliki projekt, bilo je tu puno ljudi, 25 statista, posebna rasvjeta, moji dragi prijatelji...

Uz mene u spotu se pojavljuju i Mirna Maras i Helena Janjušević (ples sa zvijezdama), mladi tamburaški sastav "Zlatni zvuci", I naravno, glavnu mušku ulogu je dobio moj suprug, Mladen Salajster.

Zahvalila bih se u svom treneru Mateju koji je odlično odigrao ulogu konobara, suprugovom prijatelju Vjekoslavu Milatu, a posebno mojim curama iz Splita Ani i Tini, koje su vozile cijelu noć da bi me podržale, te se vratile nakon vožnje direktno na posao. I naravno statistima koji su bili divni, to su sve moji pratitelji s Instagrama I od srca im se zahvaljujem. Uglavnom jedan mali projekt pun ljubavi.“ – izjavila je Pamela

 

Novu pjesmu Pamele slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/99550442

 

Pamelu Ramljak pratite na njezinom službenom Facebooku

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »