Novosti

Sjećanje na emocionalni brodolom Nikola Marjanović pretočio u sliku - pogledajte spot za pjesmu „Vrati mi se ti“

Objavljeno:

Sjećanje na emocionalni brodolom Nikola Marjanović pretočio u sliku - pogledajte spot za pjesmu „Vrati mi se ti“

Pjesma „Vrati mi se ti“ s kojom je Nikola Marjanović nastupio na ovogodišnjem Zagrebačkom Festivalu i po ukupnom broju bodova, osvojio 3. mjesto, dobila je i svoje video izdanje.

U režiji Nevija Smajića & Marija Boršćaka snimljen je video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

 

 

Pjesma koja se od samog izlaska nalazi u vrhu emitiranja na radio postajama diljem Hrvatske nastala je na tragu sjećanja jednog emocionalnog brodoloma koji se dogodio davno u prošlosti i na vrlo slikovit način opisuje sve one osjećaje koje proživljavamo u trenucima kada ništa od vanjskog svijeta nije toliko važno kao želja da nam se voljena osoba vrati u život.

„Nevjerojatno mi je kako neki singlovi naprosto pronađu mene, a ovaj me ulovio u svoju mrežu skroz nespremnog. Bio sam kod Ante i Shalle u studiju, planirali smo snimiti vokale za zadnji singl Nine Badrić. Nakon obavljenog posla, čujem ja nešto svira iz režije, mlate se bubnjevi, štampa se po gitarama, sav sam se naježio. Pitam Antu što je to jer mi zvuči fenomenalno, a on mi odgovara:  'to je tvoj novi singl sinek, napisan prije godinu dana i čeka samo na tebe'. Ovaj put, osim ekipe iz Menarta, imam iza sebe i Pecotić/Shalla tim što me jako usrećuje jer bih bez takvih ljudi odavno propao. – rekao je Nikola Marjanović

 

Novu pjesmu Nikole Marjanovića slušajte i digitalno:

https://backl.ink/114760411

Nikolu Marjanovića pratite na njegovom facebooku

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »