Novosti

100 JE RAZLOGA zašto je Anezin album prvijenac ostvario visoko 2. mjesto na listi prodaje

Objavljeno:

100 JE RAZLOGA zašto je Anezin album prvijenac ostvario visoko 2. mjesto na listi prodaje

Na prošlotjednoj Top listi prodaje domaćih albuma  Anezi je s novim albumom 100 je razloga ostvarila visok novi ulaz na listu najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

"Iznimno mi je drago da se moj dvostruki debitantski album '100 je razloga' našao na visokom drugom mjestu liste najprodavanijih, u prvih tjedan dana od njegov izlaska! Uložila sam veliki trud u njegovo nastajanje, naročito u zadnje tri godine kada je nastala većina materijala na njemu, a pogotovo ove zime kada sam za vrijeme lockdowna snimila live album u Tvornici Kulture, pa je time moj album prvijenac postao duplo cd izdanje. Publika je očito moj trud prepoznala a kupovinom albuma me podržala, što mi znači sve na svijetu. Neizmjerno sam sretna što sam i na ovaj način postala dio glazbenog neba Hrvatske." – ponosno je komentirala Anezi.

Anezin album prvijenac  nosi naziv “100 je razloga”, po pjesmi koja se nalazi na tek izišlom duplom  CD izdanju. Osim što je to posebna pjesma koja će svoju ‘jačinu’ i dugotrajnost tek dokazati, a u kojoj se Anezi kao autor teksta i ko-autor glazbe potpuno ogolila, album nosi naziv “100 je razloga” i zbog svih činjenica, želja, maštanja, snova - razloga - a kojih je bar sto - zbog kojih je Anezi danas tu gdje je, i zbog kojih ne odustaje u svom naumu i putu prema uspješnoj glazbenoj karijeri.

 

Anezi će s pjesmom “100 je razloga” ove godine nastupiti na Večeri dalmatinske šansone!

 

Cijeli album "100 je razloga" dostupan je na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/146852993

 

Anezi pratite na:

Web: www.anezi-official.com

Instagram: https://www.instagram.com/anezi_4_official/
FaceBook: www.facebook.com/anezi14

TikTok: www.tiktok.com/@anezi_4_official
YouTube:ANEZI Music Channel: www.youtube.com/anezi14

ANEZI analizira: https://bit.ly/2SEqMx8

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »