Novosti

5 Menartovih izvođača na posljednjem Pozitivnom koncertu

Objavljeno:

5 Menartovih izvođača na posljednjem Pozitivnom koncertu

Pozitivan koncert, naša najznačajnija i najdugovječnija dvoranska svirka svojim će 15. izdanjem ujedno i završiti svoj put. S Dubioza Kolektivom, kao headlinerom oba dana, i uz vjerojatno najjači lineup dosad, velikim dvodnevnim događanjem 22. i 23. studenog u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, Pozitivac odlazi u povijest.

Programski kuriozitet 15. Pozitivnom koncerta je dakako svojevrsna rezidentura najvećeg benda naše regije. Dubioza Kolektiv nastupit će s punim koncertom obje večeri i time zaokružiti posebnu vezu s Pozitivcem započetu 2011. i nastavljenu 2014. pred rasprodanim dvoranama. Dubioza je u međuvremenu napunila prvo Arenu na Laništu, a onda, prije desetak dana, mitski pulski amfiteatar u koji se naguralo 9000 ljudi.

U petak, 22. studenog program u Domu sportova otvorit će odlična grupa Manntra, čiji se singl „Yelena“  našao na njemačkoj službenoj top ljestvici alternativne glazbe, rame uz rame Rammsteinu, Kornu i Editorsima. Njihov novi album „Oyka“ već sada je dostupan u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji kako bi pratio bendovske ljetne koncerte po tim regijama. U Hrvatskoj i ostatku svijeta album će biti dostupan od rujna ove godine.

Nakon Manntre, na pozornicu se penju Mile Kekin sa svojim solo materijalom i neponovljivi Darko Rundek s Ekipom. Jedan od najvećih autora našeg podneblja vratit će se time u dvoranu koju je trijumfalno rasprodao prije dvije sezone.

U subotu, 23. studenog nastupit ćeTram 11 koji će ponovo stupiti na scenu u dvorani u kojoj su 11.11.2017. održali mitski povratnički koncert.

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »