Novosti

Anđela & Devin - udružene nove mlade snage hrvatske glazbene scene!

Objavljeno:

Anđela & Devin - udružene nove mlade snage hrvatske glazbene scene!

Pjesma “Zbog nas” u kojoj su se udružili Anđela i Devin, nam donosi veliku emociju popraćenu velikim vokalnim sposobnostima ovo dvoje mladih pjevača.

Anđeli je ovo drugi singl koji objavljuje kao dio Menart obitelji, dok je Devin mlađoj publici poznat sudjelovanjem u Supertalentu.

“Ideja o suradnji je došla sasvim spontano i kao novo iskustvo, s obzirom da nam je oboma ovo prvi službeni duet u našim mladim pjevačkim karijerama. Gledali smo na to kao osobni izazov i znatiželju kako će zajedno zvučati naša dva potpuno različita vokala.

Pjesma je sama po sebi jako emotivna i kad smo ušli u tu emociju teksta, sve ostalo je teklo glatko i osjećaj je bio kao da oduvijek pjevamo skupa” - složni su Anđela i Devin.

Za pjesmu je snimljen i video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

Tekst je napisao Alen Orlić, glazbu potpisuje Marko Tomasović, dok je za aranžman zaslužan Aleksandar Valenčić. Spot je snimala i montirala Marija Tadić, a za cijeli proces stvaranja je bila zadužena izvršna producentica Ana Borić.

“Spot smo snimali u prostoru Royal Tattoo studija u Zagrebu zbog posebnosti njegovog interijera koji se savršeno uklopio u ideju pjesme. Nismo se htjeli voditi uobičajenim scenarijama koji prate ljubavne duete, nego smo željeli sa zanimljivim detaljima i jednostavnošću što više približiti publici samu emociju pjesme i nas dvoje u glavnim ulogama” - kažu nam mladi pjevači.

 

Novu pjesmu Anđele i Devina slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/zbog-nas

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »