Novosti

Atraktivnim spotom Tara pokazala da može konkurirati stasom i glasom

Objavljeno:

Atraktivnim spotom Tara pokazala da može konkurirati stasom i glasom

Foto: Petar Krajačić Vilović

 

Novom pjesmom 'Lagano' nekadašnja pjevačica grupe Karma vratila se ambiciozno na hrvatsku estradu. Nakon četverogodišnje stanke Tara Šušelj (36) elektronsku glazbu zamijenila je zabavnom i pop glazbom. Atraktivnim spotom koji upravo predstavlja ova lijepa pjevačica pokazala je da može konkurirati mnogim kolegicama i stasom i glasom. Iako su je, kaže, neki možda i zaboravili jer je dugo nije bilo na sceni, sada se vratila u potpunosti i to prvenstveno zahvaljujući svojoj vjernoj publici koja ju je svih godina aktivno pratila i podržavala na društvenim mrežama, ali i zbog vlastite strasti.

Novi Tarin spot pogledajte na sljedećem linku:

„ Meni će Karma uvijek biti jedna velika stvar u mojoj karijeri i dio moje ponosne prošlosti. No, sada se želim isprofilirati kao samo svoja pjevačica i imati vlastiti projekt. Zanima me zabavna pop glazba i rad s mnogim talentiranim vrhunskim autorima s kojima dosad nisam mogla surađivati. Neno Ninčević, Ljubo Šeperić, Loris Močibob i Mario Mikšić moji su novi autori. Nikad nisam namjeravala prestati se baviti glazbom, trebala mi je samo pauza zbog obiteljskih obaveza. Sada sam puna energije i želje da se vratim na svoje staro radno mjesto i svojoj ljubavi - publici, kazala je ova raspjevana Istrijanka koja je svoje mjesto na estradnom nebu pronašla već odavno, a sada mu se vratila pod okriljem svoje nekadašnje diskografske kuće Menart za koju je svojedobno snimala albume u danas nedostižnim dijamantnim nakladama.“rekla je Tara

 

Kad je otišla iz Karme 2014. godine, kaže, bila je na vrhuncu karijere. Više od deset godina na putu je provodila više od 300 dana godišnje. Mnogi su se tada čudili i raspisivali romane o popularnosti njezine grupe van granica Hrvatske, a mediji su ih stopu pratili na turnejama izvan Hrvatske; po Češkoj, Slovačkoj, čak i dalekoj Kini. Tada su joj čak i laskali da je njezina grupa postala najunosniji hrvatski glazbeni izvozni proizvod.

 

„ Ostvarili smo svoje snove i zaradili puno novaca, a naš razlaz je počeo 2011. godine jer je svatko imao drugačije viđenje naše budućnosti. Iako smo svi troje u bendu bili prijatelji, svatko od nas je želio nešto drugo. Meni je tada obitelj bila prioritet i kao žena, morala sam stati s poslom da bih postala majka. Dance glazba jest obilježila moju dosadašnju karijeru, ali dovoljno sam sazrela kao pjevačica i kao osoba da želim sada pjevati ono što meni iskreno najbolje leži i što ja jako volim. Zabavna pop glazba moja je nova karijera. Okružena pravim timom suradnika sa zadovoljstvom ću vam svakih par mjeseci pripremati zanimljive novitete“ -  kaže lijepa Tara kojoj će povratak na glazbenu scenu itekako olakšati novi tim suradnika. Postala je članica nove glazbene obitelji Lupo Musica, ugledne domaće agencije koja zastupa Jasmina Stavrosa, Mladena Grdovića, Zlatka Pejakovića, Željka Bebeka... A to je nezaustavljivi stroj koji od zabavnih pjevača čini respektabilna estradna imena.

 

Novu Tarinu pjesmu slušajte i na Deezeru:

 

https://www.deezer.com/en/album/73742202

 

Taru pratite na njezinom Facebooku i Instagramu

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »