Novosti

Bivša Miss Hrvatske Lana Gržetić i Dox našle su se u klinču u novom spotu „Gospodin“

Objavljeno:

Bivša Miss Hrvatske Lana Gržetić i Dox našle su se u klinču u novom spotu „Gospodin“

 

Novu pjesmu „Gospodin“ donosi nam Dox, mlada Porečanka koja je svoj prvi singl „Na kraju ovog svijeta“, predstavila u veljači ove godine, a u svibnju je došla pjesma„Hajde da ti i ja“.

Za novu pjesmu „Gospodin“ čiji je tekst, kako kaže Dox, nastao inspiracijom iz stvarnog života, snimljen je više nego intrigantan video spot.

Za razliku od prethodna dva spota, ovaj put, Dox je otišla korak dalje pa je na snimanje pozvala Akademsku kiparicu i bivšu Miss Hrvatske, Lanu Gržetić, inače svoju dugogodišnju prijateljicu.

Spot je režirala sama Dox, a pogledajte ga na linku:

 

„'Gospodin' je pjesma u kojoj se, po mom mišljenju, može pronaći veliki broj djevojaka, ali i muškaraca. Glavna tema pjesme je današnji sklop u glavi  jednih i drugih, a govori o tome kako djevojke možda previše maštaju, dok muškarci sve shvaćaju previše olako i ne razmišljaju o tuđim emocijama. Djevojke, pak na drugu stranu isto previše očekuju od nekoga koga ne poznaju dovoljno dobro, a u glavi stvaraju idealizirane verzije tih osoba. Takva se situacija dogodila i meni i trebalo mi je dosta vremena da shvatim kako ta osoba stvarno nije za mene i da sam si sama kriva što sam na temelju prvog dojma i malih znakova pažnje, odmah u svojoj glavi stvorila muškarca iz snova. Tu se sve preokrenulo što se tiče mog ljubavnog života i teško je zadobiti moje povjerenje i sada puno više čekam da upoznam nekoga detaljnije.“– rekla je Dox

 

O ovoj suradnji Lana Gržetić je rekla: „Dox sam upoznala pred pet godina na snimanju jednog spota. Drago mi je da sam sad u njezinom spotu koji je došao kao pravo osvježenje na hrvatskoj sceni. Podržavam sve mlade umjetnike koji slijede svoje snove i hrabro stvaraju, krše pravila i ne boje se kritike.“

Autori glazbe za pjesmu „Gospodin“ su Robert Meister i Osman Ozi Osmanović.

Novu pjesmu od Dox slušajte  na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/gospodin

 

Dox pratite na njezinom Instagramu

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »