Novosti

Boa II objavila odličan animirani spot za pjesmu „Paraziti“

Objavljeno:

Boa II objavila odličan animirani spot za pjesmu „Paraziti“

Prije mjesec dana u radijskom eteru zasvirala je nova pjesma grupe Boa II – Paraziti. Zanimljiva i aktualna tema, potakla je Madena Puljiza da ovaj put snimi i drugačiji video spot. 

 

„Pjesma 'Paraziti' je groteskna pa sam htio da i njezina vizualna prezentacija ima taj 'štih'. Zbog toga mi je format animacije bio najbolji izbor. Kontaktirao sam mladog osječkog suvremenog umjetnika umjetničkog imena Malowak Malonak, inače studenta Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku. Pokazao je veliki interes za suradnju i nakon što je preslušao pjesmu, poslao mi je nekoliko 'gifova' koji su mi se otprve jako svidjeli.“ – rekao je Mladen Puljiz

 

Animirani video spot za pjesmu „Paraziti“ pogledajte na sljedećem linku:

 

"Prije svega čast mi je bila surađivati s tako legendarnim bendom kao što je Boa. Animacija je nastala brzo i efikasno kakav je i njen likovni karakter. Većina animacije je stop frame te je ručno crtana. Jednostavna je i naivna, a proces je prirodno tekao moguće zbog tematike  i glavne misli same pjesme  koju bih mogao i sam potpisati. Tematike animacija kako i pjesme je prikaz karaktera "uhljeba" i njegovog parazitiranja u društvu, jednostavno i jasno pruža kritiku, isti način sam pokušao oslikovit kroz animaciju." – rekao je Malowak Malonak, autor animacije

 

Pjesmu „Paraziti“ slušajte na svim digitalnim servisima: https://backl.ink/145083626

Grupu BOA II pratite na njihovom službenom Facebook profilu.

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »