Novosti

Dante feat. General Woo & Matija Dedić u novoj pjesmi spajaju hip - hop i jazz!

Objavljeno:

Dante feat. General Woo & Matija Dedić u novoj pjesmi spajaju hip - hop i jazz!

Nakon spotova za pjesmu “Za mene pleši” i “Vladar svemira” na kojoj mu se pridružio Mario Huljev te pjesme “Šta se Radi”, Dante predstavlja četvrti video spot za pjesmu “Analogna Traka” na kojoj se kao gosti pojavljuju General Woo iz dvojca Tram 11 te jazz pijanist Matija Dedić.

Pjesma sa sjetom govori o vrijednostima i idealima ovog rap dvojca te tekstualno prikazuje, što je to za što se čovjek mora boriti i koje su niti vodilje koje ih vode kroz život.

Za pjesmu je snimljen i video spot za koji je bio odgovoran Mislav Petek. Spot je sniman u Jazz i cabaret klubu “Kontesa” i na ulicama grada, prateći priču ovog dvojca iz perspective čovjeka koji je preživio analogno doba o kojem pjesma i govori.

“Do suradnje je došlo u studiju, a spojio nas je zajednički producent. Ja sam u studio donio trake već prije snimljene sa Woom na mix pjesme, a Silver ju je pustio Matiji. Njemu se svidjela i odmah je odsvirao klavirske dionice. Jse nisam bunio i povratka na originalnu verziju više nije bilo.. Woo je svoje vokale snimao u studiju 136, tako da na kraju glazbu potpisuju Matija Dedić, Silvio Pasarić i Hrvoje Zakošek dok su za produkciju pjesme odgovorni Silvio Pasarić Silver i Hrvoje Zakošek Zaky”. – izjavio je Dante.

Dante užurbano radi i na svom debi albumu koji bi iz vaših zvučnika trebao zasvirati uskoro.

Pjesmu “Analogna traka” slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/en/album/75806782

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »