Novosti

DANTE predstavlja prvi samostalni album “Kruha i igara”

Objavljeno:

DANTE predstavlja prvi samostalni album “Kruha i igara”

Iločki reper sa zagrebačkom adresom, Dante, objavio je svoj prvi samostalni album „Kruha i igara".

Album “Kruha i igara" sastoji se od 16 pjesama od kojih su do sada kao singlovi objavljene pjesme:  Za mene pleši, Vladar Svemira" ft. Mario Huljev, Kruha i igara" i Superkul“ ft. Dust, “D.A.N.T.E.“, Šta se radi" i Analogna traka" na kojoj su mu se pridružili General Woo i Matija Dedić. Od producenata su na albumu radili Dust, Silver, Zaki, Rolando i De no.

“Čudno je nakon 3 godine pisanja tekstova, snimanja pjesama i spotova isporučiti ono o čemu si cijelo vrijeme pričao. Album je tematski šaren, ali sam se potrudio da ostane prepoznatljiv i unikatan. Od klasične kritike društva, socijalne i političke situacije preko plesnih i veselih ritmova do laganijih melodija i tonova, album ima za svakoga nešto a mali broj gostovanja na albumu posljedica je moje želje da maksimalno iskoristim dato mi vrijeme i napravim što osobniji i kompletniji album” – rekao je Dante.

Najavna pjesma "Bolja je" napisana je mojoj djevojci Danijeli kojoj skidam kapu na podršci i svemu što je napravila kako bi ovaj album bio realiziran do kraja, uključujući i pjevanje na nekoliko pjesama..” – rekao je Dante.

Vladimir Meštrović Dante na hip-hop glazbenoj sceni djeluje 15 godina, a osim gore spomenutih suradnji, surađivao je i s Lanom Klingor, Nered i Stoka, Ante Cashom i Andreom Čubrić.

Album Kruha i igaradostupan za slušanje na svim digitalnim glazbenim servisima, a možete ga poslušati ovdje: https://backl.ink/142501546

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »