Novosti

Ekipa iz Osijeka snimila je navijačku pjesmu „Nogomet ja volim“

Objavljeno:

Ekipa iz Osijeka snimila je navijačku pjesmu „Nogomet ja volim“

Pandemijska godina sve je prolongirala pa tako i Europsko nogometno prvenstvo koje se trebalo održati 2020. godine. No sve se polako vraća u normalu, a nogometno prvenstvo počinje ovaj petak 11.6.

Prva utakmica Hrvatske reprezentacije na rasporedu je u nedjelju 13.6., a uz bodrenje naših reprezentativaca, neizostavne su i navijačke pjesme. Ekipa iz Osijeka na čelu s Mijom Bijuklićem Mišom, snimila je pjesmu „Nogomet ja volim“, a za nju su snimili i video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

„Već dugi niz godina pišem pjesme i oduvijek mi je bila želja napisati nešto za našu nogometnu reprezentaciju. Imao sam tu sreću da se oko ove pjesme skupila velika ekipa vrhunskih glazbenika iz Osijeka i da smo stvoriili nešto što ostaje zauvijek. Prvenstveno želim zahvaliti Željku Nikolinu, Dragi Labanu, dečkima iz bendova Fluentes, Hrvatski sokol, 100 posto i Pet tambura koji su se punim srcem uključili u pjesmu i evo omogućili da ova pjesma bude snimljena. Bilo je gušt raditi sa njima. Cinematic studio je snimio video sa divnim mladim ljudima - ekipom iz NK Olimpija i plesnim klubom Shine tako da je bilo logično nazvati projekt Ekipa iz Osijeka.“ – rekao je Mijo Bijuklić Mišo

Autori glazbe su Goran Bošković, Matko Dišipulo, Željko Nikolin, tekst su pisali Mijo Bijuklić - Mišo, Goran Bošković, a pravu navijačku pjesmu aranžmanom je zaokružio Željko Nikolin.

Novu navijačku pjesmu Ekipe iz Osijeka slušajte i na digitalnim servisima:

https://backl.ink/147190388

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »