Novosti

Elvis Sršen i Reper iz sobe imaju ludu božićnu funky stvar

Objavljeno:

Elvis Sršen i Reper iz sobe imaju ludu božićnu funky stvar

Jedna luda funky stvar nam nikad više nije trebala nego ovog Božića! U vremenu u kojem su sva druženja, veselja i čari blagdana zabranjene, neka onda glazba vrati Božić!

 

I kako bolje, nego kroz FUNK!

Elvis Sršen u studiju je okupio je veselu družinu i nastala je pjesmu „Ludi funky Božić“.  Dobra ekipa, dobra glazba, malo veselja i puno smijeha rezultirali su ovom drugačijom i potpuno rasplesanom božićnom pjesmom koju poslušajte na sljedećem linku:

 

 

Za tekst je zaslužna Ana Žalac, a za dobar funk zvuk zaslužni su Oliver Ereš na saxu, Zvonimir Bajević na trubi, Mario Torbica na bas gitari, Elvis Sršen na bubnjevima, klavijaturi i gitari.

 

Ova pjesma suradnja je Elvisa i sve poznatijeg Repera iz sobe koji je sudjelovao u stvaranju teksta i odsvirao solo gitaru.

 

Elvis Sršen  sve je aranžirao, glazbeno postavio te producentski izmiksao.

„Ne preostaje nam puno ovog Božića, nego biti doma, paziti na naše najmilije i čekati da sve ovo prođe… Zato okrećemo na pozitivu, na funk, na ljubav – jer nam svima to treba, posebno ovih blagdana. Bakalar, med, zezancija, dragi ljudi – i što nam više treba?!  Ljube vas NoA i Reper Iz Sobe – vaši Funky djede Mrazovi“.

 

Novu pjesmu od Elvisa slušajte i digitalno:

https://backl.ink/143682036

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »