Novosti

Hladno pivo novim singlom najavljuje album karijere

Objavljeno:

Hladno pivo novim singlom najavljuje album karijere

Ilustracija: Stjepan Bartolić

Činjenica je da najbolje pjesme nastaju iz svakodnevnih situacija, a to je bio slučaj i s novom pjesmom Hladnog piva koja je nastala iz jednog razgovara Mileta s prijateljicom koja je po drugi put prekinula s istim dečkom.

'Koja sam ja glupača, nema šanse da ću mu dati treću šansu. Kakav kreten!'

'Zrile'- rekoh joj pogledavši joj duboko u suzne oči:  'Reći ću ti samo jedno : Čuvaj se prve kišne nedjelje'!“ . Oboje smo se dobro nasmijali kakav sam mudroser, ali mi rečenica više nije izlazila iz glave. Došao sam doma i u roku od par dana napisao pjesmu koja je čekala dugih deset godina da joj Šoki, Suba i Zoki nađu zvučnu pratnju“ -  opisao nam Mile nastanak Kišne nedjelje.

Spot će biti predstavljan uskoro, a do tada Kišnu nedjelju slušajte na linku: -

Vrhunski producent Denis Mujadžić Denyken koji radi na novom albumu Hladnog piva oduševio se pjesmom već na prvo slušanje i rekao im je da ovo mora biti prvi singl  premda je bend htio ići sa žešćom pjesmom .

„Dovoljno smo stari da znamo poslušati savjete još starijih “ - poručili su nam iz Hladnog piva.

Nema puno bendova koji imaju istoimeno pivo, a još je manje onih koji imaju pivo nazvano po njihovoj pjesmi. Pivovara Medvedgrad je u suradnji s gajničkim punkerima pripremila punk rock stout Kišna nedjelja, a od danas ga možete  naručiti u njihovom webshopu.

 

Novu pjesmu Hladnog piva slušajte i digitalno:

https://backl.ink/143459010

 Sve HP novosti pratite na njihovoj Facebook ili na službenoj stranici http://www.hladnopivo.hr/

 

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »