Novosti

Jesenska ljubavna idila u novom spotu Marka Bagarića

Objavljeno:

Jesenska ljubavna idila u novom spotu Marka Bagarića

Na tragu dosadašnje dvije pjesme s kojima je karizmatični Mark Bagarić krenuo graditi svoj glazbeni put, stiže nam i treći singl.

Ovaj izvrsni vokalist nastavlja koračati prema ostvarenju svog glazbenog sna, a pjesma koja prati taj put je „Samo za nas“.

Audio je predstavio prije nekoliko tjedana  i reakcije su bile izvrsne pa je Mark za istu pjesmu snimio i video spot koji danas predstavlja.

Snimljen u režiji Dinka Bošnjaka i Matijasa Kneževića, spot za pjesmu „Samo za nas“ pogledajte na linku:

 

 

„Pjesma "Samo za nas" ljubavne je tematike, a upakirana je u čvrsti R&B ritam koji mi se svidio na prvo slušanje. Spot su radili Dinko Bošnjak i Matijas Knežević koji su me ugodno iznenadili s efektnom slikom i jednostavnošću priče koja savršeno opisuje jesensku ljubav baš onako kako je zamišljeno i u pjesmi. U spotu se pojavljuje i glumica Irina Pervaya koja je savršeno upotpunila cijeli vizualni doživljaj." -  rekao je Mark Bagarić

Glazbu i produkciju pjesme potpisuje Silvio Pasarić, a stihove su napisali Miki Solus i Silvio Pasarić.

Pjesma je dostupna i na svim digitalnim servisima: https://bfan.link/samo-za-nas

Marka Bagarića pratite na njegovom Instagram profilu

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »