Novosti

Karla Ana Sabljak novo je ime u Menartu i predstavlja pjesmu „Ne vraćaj se“

Objavljeno:

Karla Ana Sabljak novo je ime u Menartu i predstavlja pjesmu „Ne vraćaj se“

Dvadesetogodišnja Karla Ana iz Ogulina pjevanjem se počela baviti u osmom razredu na nagovor profesorice klavira, a upravo je tada bio i njezin prvi nastup pred publikom.

 

Nakon sudjelovanja u RTL-ovom showu “Zvijezde - Ljetni hit” i „The Voice Hrvatska“, objavila je svoj prvi singl “Just A Pretty Lie” čiji tekst Karla Ana potpisuje sama, a pjesma je uglazbljena od strane Marka Tomasovića dok je aranžman napravio Aleksandar Valenčić.

 

Svoj drugi singl “Ne vraćaj se” objavljuje pod okriljem Menarta, za koji također potpisuje sama tekst. Sanjivu priču o ljubavnom prekidu u moderno su ruho glazbom obukli Marko Tomasović i Aleksandar Valenčić aranžmanom. Spot za koje su zaslužne snimateljica Marija Tadić i izvršna priducentica Ana Borić pogleajte na sljedećem linku:

 

Spot za pjesmu „Ne vraćaj se“, sniman je na jezeru Sabljaci podno planine Klek.

„S obzirom da smo svi najmanje jednom u sebi ili na glas nekoj prošloj ljubavi izrekli “Ne vraćaj se”, uvjereni smo da će i ova pjesma s tim naslovom naći svoj put do publike.“ – rekla je Karla Ana Sabljak

 Novu pjesmu Karle Ane Sabljak slušajte i na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/147106233

 

 

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »