Novosti

Lana Lovreković novo je ime u Menartu i predstavlja pjesmu “Dalje plešeš sam”

Objavljeno:

Lana Lovreković novo je ime u Menartu i predstavlja pjesmu “Dalje plešeš sam”

Devetnaestogodišnja Lana Lovreković, mlada glazbenica, rodom iz Varaždina, studentica je prve godine kulture i turizma Sveučilišta u Zadru.

 

U kolovozu 2020. godine, publici se predstavila sa svojim prvim singlom “Bivša” koji je snimila u suradnji s Markom Tomasovićem koji je uglazbio tekst Nevie Korpar, a moderni i mladenački aranžman Aleksandra Valenčića zaokružio je cijelu priču.

 

Da je Lana pogodila pravi put do svoje publike dokazuju i pregledi na YouTube-u koji prelaze četvrt milijuna pregleda, a svakodnevno i dalje rastu.

 

S već uigranim timom, Lana je snimila novi singl, a razigran i plesni spot za pjesmu “Dalje plešeš sam” pogledajte na sljedećem linku:

 

 

 

Glazbu je napisao  Marko Tomasović, tekst je pisala Nevia Korpar , a aranžman je radio Aleksandar Valenčić. Pjesma “Dok plešeš sam”, svojevrsni je stilski nastavak na prethodni singl.

 

“U temi mladih ljubavi i prvih prekida će se pronaći svatko iz naše mlade publike.” – rekla je Lana

 

Spot je snimala Marija Tadić pod izvršnom produkcijom Ane Borić, dok su u plesnoj potpori sudjelovale članice plesne grupe Megablast iz Velike Gorice.

 

Novu pjesmu Lane Lovreković slušajte na digitalnim servisima:

https://backl.ink/146238962

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »