Novosti

Ljetni funk/pop zvuk u novoj pjesmi Nevena Stipčića „Ti si sve što želim“

Objavljeno:

Ljetni funk/pop zvuk u novoj pjesmi Nevena Stipčića „Ti si sve što želim“

„Ti si sve što želim“ četvrti je studijski singl glazbenika Nevena Stipčića. Ovo je prvo izdanje pod okriljem diskografske kuće Menart, ali i prva suradnja producenta Leonarda Kapetanovića s Nevenom Stipčićem.

Pjesma je ljetnog, funk/pop raspoloženja s odličnim „grooveom“ koji nosi cijelu stvar, a za istu je snimljen i video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

Spot je sniman u kreativnom lounge baru „Living rooms“ u Varaždinu.

„Htjeli smo napraviti nešto drugačije, a opet radiofonično. Pjesma je pozitivna, plesna i nadam se da će napraviti dobar đir na radio postajama, ali i u vašim slušalicama“ izjavio je Neven Stipčić koji ujedno potpisuje tekst pjesme.

Autor glazbe, aranžer i producent pjesme je Leonardo Kapetanović. Također, aranžerski i mix dio potpisuje Marin Kereša iz NuArs studija. Pjesmu je spotom zaokružio fantastični Dinko Šimac / Beyond Pines Films koji potpisuje najnovije spotove Detoura i Gelato Sisters.

Novu pjesmu Nevena Stipčića slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/104177212

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »