Novosti

Manntra se s Meridian turneje kući vratila puna dojmova

Objavljeno:

Manntra se s Meridian turneje kući vratila puna dojmova

Foto: Promo

 

Meridian turneja uspješno je završena. Ponovno, puni dojmova i zadovoljniji nego ikad, Manntra se vratila kući.

Više od 120 000 gledatelja uživalo je u spoju moderne elektronske glazbe, jednostavnog i surovog rocka, povijesnih folk i etno elemenata na legendarnom Wacken Open Airu.

"Ovo je bila najduža i najveća turneja koju smo imali do sada. Posjetili smo toliko lijepih mjesta, festivala i lokacija gdje nismo nikad mogli zamisliti da ćemo, kao jedan bend koji pjeva na hrvatskom jeziku, uspjeti doći. Rock'n'Roll je još jak na zapadu i to nas veseli." – ponosno je rekao Marko Matijević Sekul po povratku s velike inozemne turneje na kojoj je s Manntrom proveo više od dva mjeseca.

 Tijekom tog perioda, odsviran je veliki samostalni koncert u Rusiji, a diljem Njemačke, Manntra je nastupala kao support njemačkim velikanima rock glazbe In Extremo. Bend je posjetio i Švicarsku, a odsvirali su nekoliko koncerata i u Hrvatskoj.  

Kako su dečki iz Manntre i ranije rekli; „Ponosni smo na činjenicu da glazba zaista nema granica, a dokaz tome je da i strani, nerazumljiv jezik uspijeva probuditi jednu masu i na tome smo svima jako zahvalni.“

Foto: Promo

Da je Manntra bend čija je kvaliteta prepoznata van granica Hrvatske govori podatak da se aktualni album “Meridian” može kupiti u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji. Tako je Manntra postala jedan od rijetkih domaćih bendova koji su svoj album izdali u inozemstvu – na hrvatskom jeziku!

 

Cijeli album „Meridian“ grupe Manntra slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/47907242

 


Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

Link na fotografije:

http://www.phunet.com/promo/fotke-manntra/

(Ovaj link NIJE za privatno korištenje, već za potrebe medija. Ukoliko koristite fotografije ,molimo da potpišete autora, ako je naveden!)

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »