Novosti

Manntra u Rockmarku akustično izvela pjesme s novog albuma „Oyka“

Objavljeno:

Manntra u Rockmarku akustično izvela pjesme s novog albuma „Oyka“

Foto: Promo

Manntra je prvi put nakon objave albuma „Oyka“ svoje pjesme odsvirala akustično ovaj petak u Rockmarku.

Iako bend vrlo rijetko svoje pjesme izvodi u toj varijanti, svirka u Rockmarku bila je posebna i intimna. Odsvirali su 6 pjesama i pokazali da uživo zvuče fantastično.  Pjesme „Mornar“, „Kiša“, „Meridian“, „Yelena“ publika je pjevala s njima, a posebno oduševljenje bilo je kada su svirali „In the shadows“, pjesmu koju je Manntra ove godine, uz fenomenalan scenski nastup, izvela na Dori i osvojila odlično četvrto mjesto.

"Ovo je tek drugi put da smo se okušali akustičnoj izvedbi naših pjesma u javnosti. Ljudi uvijek dobro reagiraju, možda bismo trebali razmišljati i o nekoj akustičnoj turneji. Prostor je bio ispunjen iskrenim fanovima koji prate rad benda godinama. Vjerujem da ćemo to sigurno još koji put ponoviti prilikom izdavanja nekih idućih albuma." – rekao je Marko Matijević Sekul iz Manntre

Druženje i potpisivanje albuma u Rockamarku, uvod je u veliki koncert u Domu sportova 22.11. kada će Manntra nastupiti u sklopu Pozitivnog koncerta, nakon čega kreću na veliku turneju po Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj gdje je njihov album već prepoznat od strane publike.

Cijeli Manntrin album slušajte na Deezeru ili ga potražite u web shopu!

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »