Novosti

Marin Jurić-Čivro predstavlja novu pjesmu „Kao vatra“

Objavljeno:

Marin Jurić-Čivro predstavlja novu pjesmu „Kao vatra“

S pjesmom „Krijesnica“ , Marin Jurić-Čivro napravio je prekretnicu u svojoj karijeri i glazbeno putovanje nastavio u Menartu.

Pjesma je tjednima bila jedna od najemitiranijih u hrvatskom eteru, a s njom je još jednom demonstrirao svoj senzibilitet i snažan vokal.

 

U suradnji s Beton Musicom i producentom Markom Matijevićem Sekulom, Marin je snimio novu pjesmu „Kao vatra“ za koju je snimljen i lyric video koji pogledajte na sljedećem linku:

 

 

„Kada se pjesme stvaraju, većina glazbenika inspiraciju pronalazi u ljubavi i većina nas želi da se slušatelj poistovijeti s našom pričom. Sasvim je jasna činjenica da u većini pjesama ima najviše ljubavne tematike, a ova je pjesma je baš neka pop/rock đir laganica. Nadam se da će se svidjeti svima i da ćete ju rado slušati.“ – rekao je Marin Jurić-Čivro

 

Novu pjesmu Marina Jurića-Čivre slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/kao-vatra

Marina Jurića-Čivru pratite na njegovom Facebooku

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »