Novosti

Mario Huljev donosi pjesmu o zabranjenoj ljubavi u vrijeme pandemije - “Samo nebo nas dijeli”

Objavljeno:

Mario Huljev donosi pjesmu o zabranjenoj ljubavi u vrijeme pandemije - “Samo nebo nas dijeli”

Foto: Saša Jurić Sassch

Pjesma “Samo Nebo Nas Dijeli” uvod je u četvrti samostalni album Marija Huljeva, karizmatičnog pjevača koji usprkos teškoj situaciji za glazbenu scenu i dalje stvara novu glazbu.

Nakon posljednjeg albuma “Okreni Me”, Mario je snimio duete s grupama The Bastardz “Što je svijet bez ljubavi” i Boa IIAbsentia”, objavio pjesmu na talijanskom jeziku “Resta Qui” i album na engleskom jeziku s grupom Protokool  “Made In Croatia”.

Sve navedeno samo ide u prilog tome da glazba ne smije stati, a svojim djelovanjem i glasom tome doprinosi i Mario.

Pjesmu “Samo nebo nas dijeli” poslušajte na sljedećem linku:

 

“Pjesma govori o zabranjenoj ljubavi u vrijeme pandemije. Kako se voljeti na daljinu,  a opet ostati blizu ne samo u virtualnom ili fizičkom, nego i u ideološkom smislu. U vrijeme novih podjela kada je jedna osoba ‘za’ a druga ‘protiv’, prava ljubav ne prepoznaje nove podjele  i opstaje kao prkos svemu” – rekao je Mario Huljev

Glazbu, tekst i produkciju potpisuje Silvio Pasarić, bas gitaru svirao je Alen Svetopetrić dok je Mario Huljev otpjevao sve vokalne dionice.

Novu pjesmu Marija Huljeva slušajte na svim digitalnim servisima:

 

https://bfan.link/samo-nebo-nas-dijeli

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »